Gratis Webinars

Regelmatig organiseert Hypnose Zorg Nederland webinars om jullie mee te nemen in de wereld van Hypnotherapie. Tijdens een webinar gaan we dieper in op de werking van hypnotherapie en de resultaten die je hiermee kunt behalen. Ook beantwoorden we graag jullie vragen over wat hypnose voor jou kan betekenen.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is erop gericht om onder hypnose je onderbewustzijn te beïnvloeden. Het is immers je onderbewustzijn dat 90% tot 95% van je gedrag, je emoties en je handelingen bepaalt. Een irrationele angst voor spinnen bijvoorbeeld, is het gevolg van een diepgeworteld foutief denkpatroon in je onderbewustzijn. Dit geldt ook voor de slechte gewoonte om te veel te eten wanneer je niet zo goed in je vel zit, of om je heel ‘down’ te voelen telkens wanneer je terugdenkt aan een traumatische gebeurtenis in je leven.  Onder hypnose is je onderbewustzijn gemakkelijk te benaderen. Een hypnotherapeut kan rechtstreeks de verkeerde denkwijzen en negatieve gedachtepatronen in je onderbewustzijn beïnvloeden en veranderen.
 Lees meer >


Hypnose Zorg Nederland

Hypnose Zorg Nederland wil het kwalitatief beste coachbedrijf van Nederland en daarbuiten worden voor hypnose. Hiermee willen wij onze bijdrage leveren aan maatschappelijke gezondheid en welzijn.

Als je kiest voor Hypnose Zorg Nederland dan kies je voor kwaliteit, zorgvuldigheid, professionaliteit en aandacht voor jou als mens. Je werkt samen met de beste hypnotherapeuten aan jouw thema waardoor er een krachtige combinatie ontstaat die verder gaat dan je ooit had kunnen dromen. Je kunt bij ons terecht voor coaches door heel het land.

Jarenlang ervaring

Al onze hypnotherapeuten hebben 's werelds beste opleidingen genoten om jou te ondersteunen het maximaal haalbare eruit te halen. 

Persoonlijke zorg

Het is dan ook onze belofte om samen met jou te kijken waar we kunnen zorgdragen dat jij geholpen wordt op jouw unieke manier. 

Effectief

Juist hypnose laat de kracht van het onderbewustzijn zien waardoor mensen ervaren hoe ze hun potentieel kunnen aanboren. 

whatsapp-chat button