profiel foto van Diana Riepsaame

Diana Riepsaame

Gecertificeerd Hypnose Coach

In het onderbewuste tref je alle kennis, ervaringen, en gedachten aan die ooit bewust waren. Het onderbewuste handelt door middel van automatisch aangeleerde processen of onderbewuste geworden processen. Bewust oefenen we op deze processen geen invloed uit 'Semi willekeurige aansturing'. Door spontane herinneringen, dromen, meditatie of therapie kunnen deze kennis, ervaringen, gedachten en onderbewuste processen weer deel uit gaan maken van ons bewustzijn.  Wanneer een lichamelijk of geestelijk proces niet naar wens werkt ga je hier eerst bewust mee aan de slag. Wanner dit niet lukt ga je op zoek naar manieren om het bewuste om onderbewuste te beinvloeden. Hypnotherapie en Regressietherapie is hiervoor een uitstekend hulpmiddel.

Lees verder...

Maak een afspraak Gratis Kennismakingsgesprek Contact met Diana
Je kunt bij Diana terecht voor:
  • Stoppen met roken
  • Angsten & fobieën
  • Virtuele maagband
  • Regressie
  • Afvallen
  • Seksuele problemen
  • Blokkades

En alle overige toepassingen/klachten vermeld op onze website.

Specialiteit van Diana

Opleidingen

  • 4 jarige HBO Hypno & Regressietherapeut
  • HBO PSBK (psycho Sociale Basis Kennis)  

Ervaringen

Wat zeggen anderen over Diana

Afspraak inplannen

Plan vandaag nog een afspraak bij Diana

"Ik geloof dat iedereen het verdient om verbonden te zijn met zijn of haar hogere zelf en leeft volgens ziels missie. Mijn doel is om mijn clienten terug te brengen naar hun kern, verbonden met hun hogere zelf, hartsenergie weer te laten stromen, te helpen met inzicht in patronen en blokkades en overtuigingen waardoor zij weer de regie over eigen leven krijgen en keuzes maken naar eigen verlangens en behoeften. "
Coach Diana
Diana Riepsaame

Praktijk informatie

Over de coach

Ik ben in 1970 geboren in Rotterdam, op mijn 17e ben ik uit het ouderlijk huis vertrokken en gaan samenwonen met mijn vriendje. Ik heb een fantastische jeugd gehad en opgevoed met de Rotterdamse mentaliteit "niet lullen maar poetsen. In de derde van het voortgezet onderwijs ben ik van school gegaan en gaan werken. Ik ben in verschillende branches werkzaam geweest o.a  Accountancy, Horeca, Gezondheidszorg waarin ik altijd op de onderste tree van de functie ladder gestart en mezelf opwerkte tot een leidinggevende functie. Ik ben een heel sociaal persoon en levensgenieter ik heb een leuke vrienden en vriendinnen club waarmee we van alles ondernemen, o.a uitgaan , sporten, terasje pakken, wandelen in de natuur, Sauna en schoonheidsspecialiste. Met een goed glas wijn BBQ'en en lekker kletsen. Natuurlijk ontbreekt ook een leuke shopdag niet. Maar ik kan ook prima met mezelf zijn en heerlijk genieten van cocunnen. Ik heb een gezonde dosis humor en zelfspot maar kan ook ontzetten eigenwijs en koppig zijn. Ik heb 2 dochters , 2 schoonzone. Ik woon in het dorpje Gouderak onder de rook van Gouda. Ik heb veel levenservaring op verschillende gebieden o.a rouw, suicidale/ depressieve dochter, scheiding en schulden, alleenstaande moeder. In 2016 ben ik op mijn 46e weer gaan studeren en mijn diploma Hypnose & Regressietherapie behaald. En vandaag de dag ben ik trotse CEO van mijn eigen ondernemening Het Kompassie Huis en ben ik 2 dagen werkzaam in een maatschap Praktijk Rich in Dordrecht

Aangesloten bij
Logo certified by Hypnose Zorg Logo Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten
Adres

Schinkelsebaan 6

2908 LE, Capelle aan den IJssel

1e Etage

Routebeschrijving raadplegen

Overige informatie

Talen

  • Nederlands

Kinderen vanaf: 12 jaar
Parkeren: Betaald

Stel je vraag aan Diana

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij op te nemen voor een vraag of een afspraak te maken.
Als je hier je telefoonnummer invult, bel ik jou zo spoedig mogelijk terug.

whatsapp-chat button