Hypnose bij faalangst

Diep van binnen wil iedereen de beste zijn. Niemand wil falen. Je zult maar net een black-out krijgen tijdens een eindexamen of niet uit je woorden komen tijdens een presentatie. Mensen met faalangst schieten in de stress als ze moeten presteren. Ze twijfelen aan zichzelf op momenten dat ze zelfverzekerd moeten zijn. Sommige mensen kunnen door faalangst niet meer functioneren. Vaak ontstaat faalangst door ingrijpende of traumatische ervaringen uit het verleden. Hypnotherapie zorgt dat je kunt omgaan met deze angstgevoelens, zodat ze niet langer je leven beheersen. Meestal zijn 3 sessies hypnotherapie bij faalangst al voldoende.

Overwin je faalangst met hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 2-3 sessies bij faalangst
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Slechts 145 euro per sessie

Wat doet faalangst?

Wat doet faalangst?

Zet hypnose in om faalangst te overwinnen. Het pakt de angst aan bij de wortels, namelijk in het onderbewustzijn. Bij faalangst ontstaan gevoelens van onzekerheid wanneer iemand moet presteren. Denk aan de periode van stress voor een rijexamen, tentamen, sollicitatiegesprek, spreekbeurt of optreden. Die stress kan zo groot zijn dat het angstzweet uitbreekt, het lichaam begint te trillen en het hart als een dolle tekeergaat. Soms is die angst zelfs zo groot dat de persoon in kwestie daadwerkelijk blokkeert waardoor hij of zij geen woord meer kan uitbrengen of onnodige fouten maakt omdat hij of zij niet meer helder kan nadenken. Misschien herken jij deze situatie. Blijf er niet mee rondlopen, neem contact op met een van onze therapeuten.

Kom vrijblijvend in contact
Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Hypnotherapie bij faalangst

Hypnotherapie bij faalangst

Zo komt faalangst veel voor bij schoolgaande kinderen die willen presteren voor hun ouders (met soms te hoge verwachtingen). Maar ook volwassenen lopen soms al vanaf hun jeugdjaren rond met faalangst. Zo zijn er mensen die bang zijn om op te treden in het openbaar, voor spontane gesprekken met vreemden of om seksuele relaties aan te gaan. Hypnotherapie bij faalangst zorgt dat je je angstgevoelens onder controle houdt met behulp van positieve associaties. Daarbij kan het soms nodig zijn om de onderliggende oorzaak van de angst op te sporen in het onderbewustzijn door middel van regressie.

Plan een afspraak in
Faalangst overwinnen met hypnose

Faalangst overwinnen met hypnose

Merk je dat jouw kind last heeft van faalangst, bijvoorbeeld omdat hij of zij zich anders gedraagt tijdens proefwerkweken. Maak dan het onderwerp op een speelse manier bespreekbaar door middel van een mindmap. Bedenk samen concrete voorbeelden en werk deze uit. Door kinderen te laten nadenken over hun ervaringen, leren ze op een positieve manier omgaan met teleurstelling. Als het probleem zo groot is dat kinderen blokkeren, dan kan hypnotherapie ze van faalangst verlossen. Tijdens een sessie wordt de aandacht gericht op de innerlijke belevingswereld. Ons onderbewustzijn staat open voor invloeden, suggesties en prikkels van buitenaf. Hypnotherapie bij faalangst werkt heel goed bij kinderen. Het gebruikt verbeelding als een methode voor training en gerichte sturing en staat heel dicht bij kinderen, die nog niet gevormd zijn, niet in hokjes denken en helemaal kunnen opgaan in hun spel.

Lees ervaringen van anderen
Meer weten over​ hypnose bij faalangst?

Meer weten over​ hypnose bij faalangst?

Veel mensen denken bij hypnose aan magie of de theatershows van bekende hypnotiseurs. Echter, hypnose heeft hier niets mee te maken. Onze hypnotherapeuten zijn deskundig en betrouwbaar. Zo zijn ze allemaal goed opgeleid en vaak gespecialiseerd in behandeltechnieken voor specifieke stoornissen of klachten. Er zijn steeds meer onderzoeken die aantonen dat hypnose werkt. Zo wordt ook in de medische wereld hypnose steeds vaker ingezet als aanvullende behandelmethode voor aandoeningen op geestelijk en lichamelijk vlak. Denk aan ziekenhuizen die bijvoorbeeld medische hypnose inzetten bij pijnbestrijding of PDS. Maak een afspraak met een hypnotherapeut bij jou in de buurt en zet hypnose in om je faalangst te overwinnen. Vaak zijn 3 sessies al voldoende.

Kom vrijblijvend in contact

Boek je eerste afspraak of een gratis Kennismakingsgesprek! (ook online mogelijk)

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek. Samen in een gesprek van ongeveer 20 minuten bekijken we samen hoe wij jou optimaal kunnen helpen.

Online therapie: Tevens kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

whatsapp-chat button