Hypnose alcohol

Hypnose alcohol

Het ligt niet voor de hand om snel van een alcoholverslaving af te raken. Uit statistieken van 2015 blijkt dat in Nederland meer dan 29000 mensen in behandeling waren voor alcoholverslaving. Alcohol veroorzaakt niet alleen lichamelijke problemen, maar ook sociale en financiële moeilijkheden. Stoppen met drinken gaat meestal gepaard met afkickverschijnselen en met veel vallen en opstaan. Toch bestaat er een beproefde manier om op korte tijd van je alcoholverslaving verlost te raken: hypnose. Definitief stoppen met alcohol onder hypnose: het is de beste manier om een nieuwe weg in te slaan in je leven.

Een erg succesvolle toepassing van hypnose: alcohol blijvend de rug toekeren

Een erg succesvolle toepassing van hypnose: alcohol blijvend de rug toekeren

Zowel alcoholmisbruik als alcoholverslaving komen frequent voor in Nederland. De gevolgen van de verslaving aan drank zijn enorm: te veel drinken leidt tot allerlei medische problemen, waaronder leveraandoeningen, hersenbeschadiging en aantasting van het zenuwstelsel. Daarnaast zorgt alcoholverslaving vaak voor sociaal isolement, het verlies van een baan en financiële problemen. Tal van organisaties en hulpverleners bieden hulp aan alcoholisten.

Ben je zelf verslaafd aan drank? Er bestaat een effectieve manier is om van je verslaving af te raken: hypnose. Alcoholisme, druggebruik, roken en andere verslavingen zijn meestal het gevolg van diepgewortelde patronen en associaties in je onderbewustzijn.

Bij een alcoholverslaving vormde er zich in je onderbewustzijn een ongewenste associatie tussen alcoholgebruik en je mentaal goed en sterk voelen. Te veel drinken is meestal een manier om te vluchten uit de werkelijkheid, weg van je problemen, weg van je negatieve gedachten.  Eenmaal de alcoholroes uitgewerkt, word je terug op een harde manier met de werkelijkheid geconfronteerd. En vaak begin je terug te drinken om je weer beter te voelen. Zolang dit vernietigende patroon in je onderbewuste niet aangepakt wordt, blijf je naar de fles grijpen.

Maak een afspraak

Stoppen met alcohol door hypnose

  • Nu inclusief 10-daags online voorbereidingsprogramma
  • Na 1 sessie alcoholvrij
  • Sessie duurt 60-90 minuten
  • Slechts 325 euro per behandeling.

Stoppen met alcohol door hypnose: hoe kan dat?

Stoppen met alcohol door hypnose: hoe kan dat?

Onder hypnose kun je in je onderbewustzijn de negatieve associatie tussen drank en ‘even wegvluchten van je problemen’ definitief uit de weg te ruimen. Hypnose wordt door sommigen nog gezien als goochelarij en show, maar in werkelijkheid is het een natuurlijk fenomeen dat onlosmakelijk verbonden is met de menselijke geest. Hypnose is een vorm van diepe trance, waarbij je je uitsluitend focust op je innerlijke gedachtewereld. In ‘normale’ omstandigheden is het niet gemakkelijk om door te dringen tot je onderbewustzijn. In een toestand van hypnose staat je onderbewuste geest echter volledig open voor nieuwe invloeden, ideeën en suggesties.

Een ervaren hypnotherapeut helpt je om onder hypnose je onderbewuste te beïnvloeden en een einde te maken aan het negatieve patroon dat je telkens opnieuw aanzet om te drinken. Je onderbewuste geest wordt dus voor een stukje opnieuw ‘geprogrammeerd’: hinderlijke associaties worden vervangen door nieuwe, opbouwende en verrijkende patronen. Stoppen met alcohol onder hypnose is een succesvolle behandeling, waarmee je na een beperkt aantal sessies definitief van je verslaving verlost raakt.

Vind een coach in de buurt

Maak een afspraak met een hypnotherapeut in de buurt

Wil je wat doen aan je alcoholverslaving en ben je geïnteresseerd in hypnotherapie en hypnose? Alcohol uit je leven bannen: is dat je ultieme doel? Wens je hiervoor in behandeling te gaan bij een ervaren hypnotherapeut? Neem contact op met Hypnose Zorg Nederland voor professioneel advies.  Leg ook dadelijk een afspraak vast bij een hypnosecoach of hypnotherapeut in jouw omgeving. Een leven zonder alcohol: het is perfect mogelijk dankzij de toepassing van hypnose.

Maak vandaag nog een afspraak

Boek je eerste afspraak of een gratis Kennismakingsgesprek! (ook online mogelijk)

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek. Samen in een gesprek van ongeveer 20 minuten bekijken we samen hoe wij jou optimaal kunnen helpen.

Online therapie: Tevens kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

whatsapp-chat button