Hypnotherapie bij seksuele problemen

Hypnotherapie bij seksuele problemen

Veel voorkomende seksuele problemen zijn onder meer vaginisme, impotentie, seksuele fobieën, vroegtijdige zaadlozing en gebrek aan libido. Soms worden deze kwalen door een onderliggend lichamelijk probleem veroorzaakt. Als er geen duidelijke lichamelijke oorzaak aanwezig is, vormt hypnotherapie bij seksuele problemen een doeltreffende behandeling. Hoewel er dikwijls nog een taboe rust op dit onderwerp, biedt hypnose bij seksuele problemen in veel gevallen een blijvende oplossing.

Hypnose als behandeling voor seksuele problemen

Hypnose als behandeling voor seksuele problemen

Vaak wordt er niet over gesproken, maar seksuele problemen komen veel meer voor dan je denkt. Ze ondermijnen dikwijls een huwelijk, zijn de oorzaak van echtscheidingen en doen hechte relaties op de klippen lopen. Bij een vrouw kan angst voor pijn tijdens de geslachtsgemeenschap vaginisme veroorzaken.

Bij een man kunnen erectiestoornissen optreden door oververmoeidheid, stress en een overmatige angst om ‘niet goed te presteren in bed’. Mensen die in hun kindertijd of jeugd seksueel werden misbruikt, hebben vaak angst voor lichamelijke intimiteit of worden geconfronteerd met seksuele fobieën.

Iedereen kan echter moeite hebben om onbekommerd te genieten van seks. Als er geen lichamelijk probleem aan de basis ligt van seksuele stoornissen, kan het volgen van sekstherapie een afdoende oplossing zijn. Meer en meer past men echter hypnotherapie bij seksuele problemen toe. Dat komt omdat seksuele stoornissen vaak het gevolg zijn van belemmerende patronen en negatieve associaties in je onderbewustzijn.
Maak een afspraak

Hypnose bij seksuele problemen

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 2-3 sessies bij seksuele problemen
  • Sessie duurt 60-90 minuten
  • Slechts 145 euro per sessie

Hoe helpt hypnose bij seksuele problemen?

Hoe helpt hypnose bij seksuele problemen?

Het lijkt misschien moeilijk te begrijpen hoe je met hypnotherapie en hypnose seksuele problemen kunt oplossen. Hypnose is echter een uitstekend hulpmiddel om door te dringen tot je onderbewustzijn en daar hinderlijke associaties, patronen, gewoonten en overtuigingen te vervangen door constructieve overtuigingen en associaties. Erectieproblemen, vaginisme, geen orgasme bereiken, angst voor lichamelijk contact enzovoorts, vinden vaak hun oorzaak in belemmerende associaties die zich in je onderbewustzijn hebben vastgezet.

Als je vanaf je kindertijd kreeg ingeprent dat seks iets vies was, als je eerste gemeenschap erg pijnlijk verliep of als je misbruikt werd als kind, kan er zich in je onderbewustzijn een hardnekkige associatie tussen seks en pijn hebben gevormd. Zo’n hinderlijk patroon zorgt er in vele gevallen voor dat je voor de rest van je leven niet meer ongehinderd van seks kunt genieten.

Vind een coach in de buurt

Hypnotherapie bij seksuele problemen blijkt in de praktijk een erg doeltreffende behandelwijze. Een hypnotherapeut brengt je onder hypnose, wat in feite neerkomt op een vorm van diepe trance.  Je onderbewustzijn is onder hypnose heel vatbaar voor allerlei suggesties en invloeden. Onder begeleiding van je hypnotherapeut maak je tijdens een hypnosesessie contact met je onderbewustzijn. In die toestand is het mogelijk om de hardnekkige negatieve overtuigingen en associaties die jouw seksuele problemen veroorzaken, definitief te vervangen door constructieve verbanden en patronen. Na een beperkt aantal sessies ben je verlost van je angst voor lichamelijke intimiteit, je angst om slecht te ‘presteren’ in bed, je angst voor pijn tijdens de gemeenschap. Een hechtere relatie met je partner en het onbekommerd genieten van seks liggen dan voor de boeg!

Een afspraak maken voor hypnotherapie

Een afspraak maken voor hypnotherapie

Ben je ervan overtuigd dat hypnotherapie ook jou kan helpen? Neem zonder schroom contact op met Hypnose Zorg Nederland voor meer informatie over hypnotherapie bij seksuele problemen. Maak dadelijk een afspraak met een van de hypnosecoaches of hypnotherapeuten die Hypnose Zorg Nederland jou voorstelt. Seksuele problemen hoeven geen taboe te zijn. Spreek erover, zoek hulp bij een hypnotherapeut en ervaar voortaan zonder beperkingen seksueel genot met je partner!

Afspraak inplannen

Boek je eerste afspraak of een gratis Kennismakingsgesprek! (ook online mogelijk)

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek. Samen in een gesprek van ongeveer 20 minuten bekijken we samen hoe wij jou optimaal kunnen helpen.

Online therapie: Tevens kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

whatsapp-chat button