Hypnose blozen

Hypnose blozen

Er zijn heel wat lichamelijke en geestelijke problemen die behandeld worden met hypnose. Blozen is er daar één van. Natuurlijk blozen we allemaal weleens. Het is een normale reactie van je lichaam op gevoelens van angst, schaamte of stress. Daar is helemaal niets mis mee, en over het algemeen hoef je er niet voor naar de dokter. Maar overmatig blozen en overmatig zweten wanneer je je schaamt of je gespannen voelt, kan wel als een hinderlijk probleem ervaren worden. Bij sommige mensen gaat bloosangst zo ver dat ze de sociale omgang met anderen gaan mijden, wat het probleem vaak nog versterkt. Ga jij ook overmatig blozen of zweten in bepaalde ‘stresserende’ sociale situaties? Een behandeling onder hypnose tegen blozen of tegen sterk zweten is dan een aanrader.

Hypnose tegen blozen: doordringen tot je onderbewustzijn  

Hypnose tegen blozen: doordringen tot je onderbewustzijn  

Mensen nemen om allerlei redenen hun toevlucht tot hypnotherapie en hypnose. Blozen is een van de problemen die met hypnose kunnen aangepakt worden, maar ook personen met overdreven faalangst, verslavingen, fobieën, burn-out, depressie enzovoorts vinden baat bij hypnose.

Hyperhidrose, de wetenschappelijke benaming voor overmatig zweten, is net als overmatig blozen een hinderlijke kwaal waarvoor hypnose een oplossing biedt. De meeste problemen waarvoor de hulp van een hypnotherapeut wordt ingeroepen, vinden hun oorzaak in het menselijk onderbewustzijn.

Mensen nemen om allerlei redenen hun toevlucht tot hypnotherapie en hypnose. Blozen is een van de problemen die met hypnose kunnen aangepakt worden, maar ook personen met overdreven faalangst, verslavingen, fobieën, burn-out, depressie enzovoorts vinden baat bij hypnose. Hyperhidrose, de wetenschappelijke benaming voor overmatig zweten, is net als overmatig blozen een hinderlijke kwaal waarvoor hypnose een oplossing biedt. De meeste problemen waarvoor de hulp van een hypnotherapeut wordt ingeroepen, vinden hun oorzaak in het menselijk onderbewustzijn.

Maak een afspraak

Hypnose tegen blozen

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • Sessie duurt 60-90 minuten
  • 2-3 sessies bij tegen blozen
  • Slechts 145 euro per sessie

Hypnose: wat is dat precies?

Hypnose: wat is dat precies?

Voor velen blijft hypnose iets raadselachtigs. Hypnoseshows en tv-optredens van hypnotiseurs geven helaas een vertekend beeld. Je kunt hypnose nog het best beschouwen als een vorm van diepe trance. Onder hypnose concentreert je geest zich alleen maar op je innerlijke gevoelens en gedachten. Het blijkt dat je onderbewustzijn onder hypnose heel erg beïnvloedbaar is. Een hypnotherapeut brengt je niet alleen onder hypnose, maar begeleidt je ook om in je onderbewustzijn hinderlijke associaties en gewoonten aan te pakken. Een voorbeeld hiervan is de storende associatie tussen angst voor bepaalde sociale situaties en overmatig gaan blozen of zweten.

Neem dit hinderlijke patroon in je onderbewustzijn weg, en de oorzaak van jouw blozen of zweten is verdwenen. Tijdens een hypnosesessie dring je door tot je onderbewustzijn. Uiteraard word je steeds begeleid door een bekwame hypnotherapeut of hypnosecoach. In je onderbewuste worden de ongewenste patronen en associaties die jou doen zweten of blozen, vervangen door constructieve gewoonten en patronen. Hypnotherapie helpt over het algemeen erg snel. Meestal volstaan slechts enkele sessies om je van overmatig blozen en zweten af te helpen, en ook om de bloosangst definitief weg te nemen.

Vind een coach in de buurt

Ga te rade bij een hypnotherapeut

Geïnteresseerd in hypnotherapie en hypnose? Blozen en overmatig zweten worden doeltreffend behandeld door een hypnosecoach of een hypnotherapeut in jouw omgeving. Contacteer Hypnose Zorg Nederland voor bijkomende inlichtingen en een afspraak met een hypnosecentrum in de buurt.
Maak vandaag nog een afspraak

Boek je eerste afspraak of een gratis Kennismakingsgesprek! (ook online mogelijk)

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past? Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek. Samen in een gesprek van ongeveer 20 minuten bekijken we samen hoe wij jou optimaal kunnen helpen.

Online therapie: Tevens kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek. Veilig en comfortabel vanuit je eigen huis. Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je gezondheid!

whatsapp-chat button