Burn-out hypnotherapie

Word je volledig in beslag genomen door je werk, maar voel je je toch futloos, sta je constant onder druk, sleep je je zonder energie door de dag heen, zonder er nog echt veel zin in te hebben?  Het zou kunnen dat voortdurende stress jou op de rand van een burn-out heeft gebracht. In dat geval ben je zeker niet de enige, want zo’n tien procent van de Nederlandse beroepsbevolking kampt met burn-out symptomen.

<h2><strong><span style=Hoe dicht sta jij bij een burn-out?">

Hoe dicht sta jij bij een burn-out?

Heb jij ook last van concentratieproblemen, besluiteloosheid, futloosheid, slaapproblemen en/of een voortdurende vermoeidheid? Sta je voortdurend onder druk? Wil je het iedereen naar de zin maken (je baas, je collega’s, je familieleden en vrienden), maar slaag je daar niet in? Kun je niet ‘nee’ zeggen en ga je daardoor constant over je grens heen?

De kans is groot dat je op een ernstige burn-out afstevent. Wacht niet tot het te laat is! Hypnose Zorg Nederland ontwikkelde een specifiek Burn-Out Prevent programma. Met hypnotherapie voorkom je dat je in een burn-out terechtkomt. Doe tijdig wat aan iets aan je burn-out. Hypnotherapie en hypnose helpen voorkomen dat je burn-out klachten nog verder toenemen. Doe de stresstest en bepaal in welke mate jij gebukt gaat onder stress en hoe dicht je mogelijk bij een burn-out staat.

Doe de stress test


Welk programma past bij jou?


Stressvrij Leven Programma (30 dagen)

 • Weer helemaal jezelf zijn zonder dat stress je leven belemmert
 • Blijvende verandering op bewust en onbewust niveau
 • 3 individuele hypnosesessies
 • + Online training Zelfhypnose
 • + Begeleiding met Hartcoherentie

Loop je tegen een burn-out aan? Verander dan nu je levenstijl met het stressvrij leven programma van Hypnosezorg.nl.

Lees meer »
burnoutpakket


Burn-out Prevent Programma (50 dagen)

 • Gericht op terugwinnen van je leven
 • Ga voor een lange termijn oplossing
 • 5 individuele hypnosesessies
 • + Online training Zelfhypnose
 • + Begeleiding met Hartcoherentie

Je leven weer terugwinnen na een burn-out? Verander je levenstijl met burn-out programma van hypnosezorg.nl.

 Lees meer » 

Burn-out Prevent Programma
50 dagen / 5 sessies

Hypnose Zorg Nederland ontwikkelde een programma voor mensen die zich herkennen in veel van de onderstaande punten.

 • Je voelt je vaker erg vermoeid, ‘onvervuld’ en lusteloos.
 • Je hebt het gevoel  dat je minder goed presteert, onzekerheid over eigen capaciteiten.
 • Je wilt rust nemen, maar het lukt niet;
 • Je ervaart een opgelaten gevoel dat maar niet weg gaat;
 • Je lijf staat continue onder spanning terwijl je het in de ontspanning wilt krijgen;
 • Je hebt het gevoel dat je afstand wil nemen van mensen
 • Je voelt je vaker neerslachtige en/of hebt emotionele buien

Sessie 1 - Kennismaking met hypnose | rust ervaren en patronen doorbreken
In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier en bespreken we resultaten van de klachten-test. Vandaaruit kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. We gaan op zoek naar wat jouw stressfactoren zijn en wat de triggers zijn waardoor je elke keer zo gestresst raakt. Aansluitend maak je kennis met hypnose en zul je volledige ontspanning en rust ervaren. Ook gaan we in je onderbewustzijn aan de slag met de patronen als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je van je therapeut een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor je ervaar je al meer en meer rust en ontspanning en wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.
Sessie 2 - Rust creëren op elk gewenst moment | Aanleren Hartcoherentie & zelfhypnose
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.Ten slotte bereiden we je voor op de volgende sessie, waarin we de virtuele maagband plaatsen.
Sessie 3 - Stresstriggers, gedragspatronen & overtuigingen
In de derde sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhouden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je stresstriggers te elimineren en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken en waarmee je stressfactoren de baas bent.
Na deze sessie krijg je een opdracht om thuis te gaan doen. Deze helpt je te bepalen waar je in het leven naar toe wilt zodat je een waardevol en gelukkig bestaan kunt leiden. De uitwerking van de opdracht neem je mee naar de volgende sessie.
Sessie 4 - In contact komen met je jezelf, je kernwaarden & passie
In de vierde sessie ga je connectie maken met wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven. Door op een dieperliggend niveau contact te maken met je kernwaarden zul je weer verlangen en passie gaan voelen. Je komt volledig in contact met jezelf wat je energie geeft en je de juiste keuzes laat maken.
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de tweede sessie volgt sessie drie. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan je veerkracht; Zodat je krachtig kunt reageren op stress triggers en invloeden van buitenaf. We versterken je kwaliteiten die jou helpen zodat je voortaan blijvend met een gezonde energiebalans door het leven gaat, vrij van stress.
Burn-out behandelen met hypotherapie

Hypnose heeft zich bewezen als een erg doeltreffende behandeling van burn-out. Je kunt hypnose omschrijven als een diepe vorm van trance, een toestand waarin je geest zich ontspant en zich uitsluitend concentreert op je innerlijke gevoelens en gedachten. Deze trance werkt op zich al relaxerend, maar nog belangrijker is dat je onder hypnose contact maakt met je onderbewustzijn. Het is immers in je onderbewuste dat je de dieperliggende oorzaken vindt van jouw overspannenheid en beginnende burn-out.

Vastgeroeste patronen en associaties in je onderbewuste geest lokken bijvoorbeeld faalangst uit of een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen en overdreven perfectionisme. Deze factoren werken op hun beurt voortdurende stress in de hand, wat kan uitmonden in een totale burn-out. Onder hypnose leg je, onder begeleiding van een hypnotherapeut, de hinderlijke associaties en patronen bloot en vervang je deze door productieve patronen en verbanden. Al na een paar sessies merk je een duidelijke verandering en ga je ontspannen door het leven.

Vind een coach in de buurt

Voorkom of verhelp een Burn-out en zet stap 1: Doe de test!

Stressklachten komen bij iedereen voor. Het is enkel de vraag in welke mate je stress ervaart en voor hoelang dit aanhoudt om te weten te komen hoe serieus de situatie is… Doe daarvoor de gratis stresstest en krijg het inzicht dat je nodig hebt.  Het is mogelijk om vrijblijvend met een onze therapeuten de resultaten te bespreken.

Stresstest en Burn-Out Prevent Programma

Wees er tijdig bij. Laat je overspannenheid niet evolueren tot een burn-out. Doe vandaag nog de gratis stresstest van Hypnose Zorg Nederland. Ga na in welke mate de verschijnselen van een burn-out al bij jou aanwezig zijn. Het speciaal ontwikkelde Burn-Out Prevent programma van Hypnose Zorg Nederland behoedt jou voor een totale uitputting. Dankzij de beïnvloeding van je onderbewustzijn, de aangereikte tools en de aangeleerde zelfhypnosetechnieken ga je een bestaan tegemoet dat niet langer door stress wordt gedomineerd. Gebruik de kracht van hypnotherapie en breng een enorme ommekeer in je leven teweeg.
 Maak een afspraak

whatsapp-chat button