Stoppen met roken via hypnose: ervaringen van cliënten

Is het echt mogelijk, stoppen met roken met hypnose? Ervaringen van talloze cliënten bewijzen het. Deskundigen erkennen hypnotherapie als een waardevolle behandelmethode waarmee men uiteenlopende kwalen en problemen doeltreffend behandelt.


Ervaringen stoppen met roken hypnose:

LEES HIER MEER

Met hypnose roken afleren: ervaringen

Met hypnose roken afleren: ervaringen

Regelmatig wijzen allerlei organisaties ons op de gevaren van sigaretten en tabak. Niet onterecht, als je beseft dat jaarlijks ongeveer 20.000 Nederlanders sterven aan de gevolgen van roken. Vooral longkanker, longaandoeningen en coronaire hartziekten zijn de belangrijkste doodsoorzaken bij mensen die heel hun leven gerookt hebben. Reden te meer om vandaag nog je sigaretten definitief te laten liggen. Maar dat is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hypnose blijkt een van de meest succesvolle hulpmiddelen om van sigaretten af te blijven. Onder hypnose met roken stoppen: de ervaringen van cliënten zijn heel positief.

Stoppen met roken met hypnose!

  • Vaak na 1 sessie ben je geen roker meer
  • 100% motivatie is noodzakelijk
  • Slechts 295 euro  voor totale behandeling 

Stoppen met roken onder hypnose: ervaringen van cliënten

Stoppen met roken onder hypnose: ervaringen van cliënten

De tabaksindustrie verdient miljarden aan verstokte rokers. Maar er bestaat ook een ‘industrie’ rond het stoppen met roken. Talrijke hulpmiddelen komen met de regelmaat van een klok op de markt om mensen van hun verslaving aan sigaretten af te helpen. Denk bijvoorbeeld aan nicotinepleisters, speciale kauwgum, acupunctuur, lasertherapie, elektronische sigaretten, medicatie. Vele van deze hulpmiddelen richten zich op de lichamelijke verslaving aan nicotine. De psychische verslaving aan nicotine wordt helaas vaak over het hoofd gezien. Maar het is precies deze psychische afhankelijkheid die stoppen met roken zo moeilijk maakt.
Kun je onder hypnose het roken afleren? Ervaringen van cliënten bewijzen het. Op diverse forums en websites getuigen ex-rokers over de succesvolle resultaten van hypnotherapie. De meeste personen die 30 jaar of langer gerookt hadden, waren na één hypnosesessie definitief van het roken af. Bij sommige cliënten bleek een 2de hypnosesessie nodig. Over het algemeen bleek hypnose in 93% van de gevallen een heel effectief hulpmiddel om van een rookverslaving verlost te raken. Via hypnose stoppen met roken: ervaringen van vele ex-rokers tonen aan dat het mogelijk is.

Hoe kan hypnose jou van je rookverslaving afhelpen?

Hoe kan hypnose jou van je rookverslaving afhelpen?

Bij het verschijnsel ‘hypnose’ moet je je heel wat anders voorstellen dan de toneelhypnose die je op televisie en in voorstellingen ziet. In hypnose ben je in een soort diepe trance. Geestelijk concentreer je je op al wat je innerlijk denkt, voelt en beleeft. In deze toestand kun je rechtstreeks communiceren met je onderbewustzijn. De afhankelijkheid van sigaretten zit diep ‘ingebakken’ in je onderbewuste. De gedachte dat je een sigaret nodig hebt om je te ontspannen, je beter te concentreren of om je gewoon beter te voelen, zette zich in je onderbewustzijn vast vanaf het ogenblik dat je begon met roken. In hypnose ben je, met de hulp van een hypnotherapeut, in staat om dit hardnekkige patroon in je onderbewustzijn te doorbreken. Dankzij hypnose het roken afleren: de ervaringen van talloze cliënten liegen er niet om! Na één enkele hypnosesessie is de behoefte om een sigaret op te steken al weg of drastisch verminderd. In de meeste gevallen  is 1 hypnosesessie genoeg om jou van je verslaving te verlossen.

Meer weten over hypnose en stoppen met roken?

Stoppen met roken? Hypnose is een van de doeltreffendste behandelingen. Hypnotherapie wordt echter ook ingezet bij tal andere problemen. Denk bijvoorbeeld aan klachten als overgewicht, eetstoornissen, depressie, stress, laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, chronische pijn enzovoorts.

Meer weten over hypnose, roken en ervaringen van cliënten? Ben jij roker en ben je er écht helemaal klaar mee en wil je snel stoppen? Boek dan een sessie bij een van onze therapeuten. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met een van onze hypnotherapeuten.

info over Rookvrij bestaan pakket
whatsapp-chat button