Hypnose Vermageren Ervaringen

Door hypnose vermageren. Het is mogelijk. Veel mensen hebben positieve ervaringen met vermageren door hypnose, ook wel een virtuele maagband genoemd. Het gaat hier niet om een operatie met complicaties, maar om een hypnotische maagband. De hypnotherapeut herprogrammeert je onderbewustzijn met nieuwe productieve denkpatronen. Hij verlost je van de onbewuste denkpatronen – de reden waarom mensen ‘moeten’ eten als ze zich slecht voelen – die zorgen dat diëten mislukt. Wil je voor overgewicht aanpakken zonder zware medische ingrepen of strenge diëten, dan is vermageren door hypnose iets voor jou.

Ervaringen afvallen met hypnotherapie

Ervaringen vermageren en hypnose:​ voor iedereen haalbaar

Ervaringen vermageren en hypnose:​ voor iedereen haalbaar

Iedereen weet dat de gezondheidsrisico’s van overgewicht niet moeten worden onderschat. Steeds meer mensen kampen met ernstig overgewicht, obesitas. In Nederland gaat het al om een op de tien mensen. Deze groep heeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes type 2 en kanker. Vaak wordt de psychische invloed op vermageren vergeten. De oorzaak van overgewicht zit meestal diepgeworteld in de menselijke geest. Herken jij het? Het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je je vast beter gaat voelen als je wat lekkers eet. Hypnotherapie pakt deze vastgeroeste eetpatronen aan bij de wortel. Ervaringen met vermageren en hypnose leren dat vermageren haalbaar is voor iedereen. Doe ook ervaring op met vermageren en hypnose.

Hypnose vermageren ervaringen

Hypnose vermageren ervaringen

Om af te vallen moet je minder en gezonder eten en meer bewegen. Maar voor de meeste mensen is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. De meeste dieetprogramma’s houden geen rekening met de menselijke geest. De gewoonte om (te) veel te eten wanneer je je ‘down’ voelt, heeft zich vastgezet in je onderbewustzijn. Deze onbewuste denkpatronen zorgen ervoor dat een dieet bij voorbaat mislukt. Onder hypnose is het mogelijk om tot je onderbewustzijn door te dringen, deze vastgeroeste denkpatronen bloot te leggen en om te buigen. Zo wordt vermageren door middel van hypnose mogelijk. De ervaringen met vermageren en hypnose zijn dan ook zeer positief. Al na een week zijn de meeste mensen al een paar kilo kwijt.

Hoe werkt hypnose? Bij hypnose wordt een patiënt in trance gebracht, een fase van complete ontspanning. Onder hypnose kan het onderbewustzijn direct benaderd worden en worden boodschappen heel gemakkelijk aangenomen. Een hypnotherapeut maakt hiervan handig gebruik. Zo verlost hij patiënten van onbewuste, vastgeroeste denkpatronen en vervangt deze door nieuwe positieve gedachten. Hypnose kan worden ingezet om bij een patiënt angsten te verminderen, pijn draaglijker te maken, spanningen weg te nemen en slechte gewoonten af te leren. Kijk op de vele forums naar de positieve ervaringen over vermageren en hypnotherapie. In feite kan iedereen deze technieken aanleren en dus anderen, maar ook zichzelf onder hypnose brengen. Een trance is niets geheimzinnigs. Iedereen raakt wel eens in een ‘trance’, bijvoorbeeld wanneer je opgaat in een spannend boek en je niet doorhebt dat er iemand je kamer binnenkomt.

Meer weten over ​hypnose, vermageren en de ervaringen​?

Meer weten over ​hypnose, vermageren en de ervaringen​?

Maak een afspraak met een van de hypnotherapeuten van Hypnose Zorg Nederland. Dan weet je dat je te maken hebt met een goede opgeleide en deskundige hypnotherapeut. Of kies voor een opleiding of cursus bij een betrouwbare organisatie, zoals het Nederlandse Response Instituut dat al langer dan 10 jaar opleidingen en workshops over hypnose geeft. Maak kennis met de enorme kracht van hypnose en krijg toegang tot je eigen onderbewustzijn. Reken af met de belemmerende denkpatronen in je geest door middel van hypnose. Zo raak je niet alleen van je slechte eetgewoontes af, maar ook van je angsten, depressie en tal van andere klachten.

Sessie inplannen
whatsapp-chat button