Hoe maak ik een afspraak?
Met ons online reserveringssysteem leg je snel en eenvoudig een afspraak vast. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. We zijn op werkdagen bereikbaar vanaf 09 uur tot 17 uur op het servicenummer +31 (0) 85-1305922.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je afspraak. Controleer steeds of de gegevens op deze bevestigingsmail correct zijn. Indien je geen bevestigingsmail krijgt, controleer dan eerst je spambox. Helemaal geen bevestiging ontvangen? Bel ons even!
Hoe kan ik een afspraak annuleren?
Dit kan simpelweg door te antwoorden op de bevestigingsmail met het verzoek tot annuleren. Je mag ons de annulering ook telefonisch doorgeven. Na de annulering ontvang je een annuleringsbevestiging per e-mail.
Is een annuleren kosteloos?
Je mag kosteloos annuleren tot 48 uur voor de aanvang van de sessie. Als je annuleert binnen 48 uur voor aanvang of je komt niet opdagen voor een afgesproken sessie behouden wij het recht de volledige sessieprijs in rekening te brengen.
Afspraken & Annuleringen

Wil je een afspraak maken? Of een afspraak annuleren?

Lees hiernaast de meest gestelde vragen over het maken van een afspraak op hypnosezorg.nl. Heb je een andere vraag? Neem dat gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

whatsapp-chat button