Wat kost een hypnosesessie / Behandeling?
Wij hanteren een vast tarief van 135€ voor een losse behandeling inclusief intakegesprek.  Meest gekozen is het 3-sessies-pakket met 3 behandelingen voor 399€. Voor het ‘plaatsen’ van een virtuele maagband is de pakketprijs nu tijdelijk van 999€ voor 699€.  Het tarief voor een losse behandeling voor de Virtuele maagband bedraagt 169€. De investering voor het stoppen met roken pakket 'Rookvrij bestaan' bedraagt  eenmalig 295€. De btw is inbegrepen indien van toepassing. Informeer het best op voorhand naar de exacte prijs bij het maken van een afspraak.
Worden de behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?
In sommige gevallen is het mogelijk om een gedeelte (ongeveer 30-50 euro per sessie) vergoed te krijgen vanuit de zorgverzekering. Vraag dit vooraf na bij ons.
Hoe gebeurt de betaling?
Je ontvangt per e-mail een factuur. Je hebt 10 dagen de tijd om deze factuur te betalen. 
Wat als er vragen zijn over de factuur?
Als je vragen of opmerkingen hebt over vermeldingen op een factuur, richt je dan tot het hoofdkantoor van Hypnose Zorg Nederland. Wij kunnen je helpen.
Tarieven en vergoedingen

Ben je benieuwd naar wat een hypnosessies kost? Of een vraag over je factuur? Bekijk hier naast de meest gestelde vragen? Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

whatsapp-chat button