Onze missie

Hypnose Zorg Nederland heeft als doel om het best kwalitatieve coachbedrijf van Nederland en daarbuiten te worden op het gebied van hypnose. Dit om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke gezondheid en welzijn. Onze maatschappij kent uitdagingen. De klachten van depressie, burn-out en andere psychosomatische klachten zijn nog nooit zo hoog geweest als in ons huidig bestaan. Een van de redenen is omdat mensen niet meer verbonden zijn met hun eigen verlangens, behoeften en kernwaarden. We leven in een snelle maatschappij waar veel van ons gevraagd wordt en we onszelf wel eens vergeten.

Passie & Gedreven

Passie & Gedreven

Gedreven door een diepliggende passie, geloof in de mens en de power van onze geest, wil Hypnose Zorg Nederland ervoor zorgen dat mensen begrijpen hoeveel ze in hun mars hebben. Juist hypnose laat de kracht van de geest zien waardoor mensen ervaren hoe ze hun potentieel kunnen aanboren.
Veel mensen ervaren diep van binnen dat ze meer kunnen dan dat ze aan de wereld laten zien. Of het dus nu gaat om thema’s en belemmeringen aan te pakken of juist ondersteuning nodig hebben bij de koers van hun leven, Hypnose Zorg Nederland ondersteunt mensen zodat ze in balans zijn, hun kracht kunnen ervaren en het leven leiden dat ze graag willen.

Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Goed opgeleide hypnotherapeuten

Goed opgeleide hypnotherapeuten

Al onze hypnotherapeuten hebben werelds beste opleidingen genoten om jou te ondersteunen het maximaal haalbare eruit te halen. Het is dan ook onze belofte om samen met jou te kijken waar we kunnen zorgdragen dat jij geholpen wordt op jouw unieke manier.
Hoewel de vraag naar zorg toeneemt kunnen we niet altijd meer zeggen dat de zorg menselijk is. Geld voert de boventoon. Bij Hypnose Zorg Nederland sta jij echt centraal. We luisteren naar je verhaal en ondersteunen je voor het resultaat dat jij graag ziet.
Uiteraard kan dit op veel verschillende manieren maar de kracht van hypnose is toch wel magisch te noemen. Onze hypnotherapeuten leren je het contact met je eigen onderbewustzijn te herstellen, hoe je ermee kunt communiceren zodat je vanuit wie je bent door het leven kunt gaan.

Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

En dat is niet alleen omdat wij dit geloven. Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs wat hypnose allemaal kan bereiken om terug bij je kern te komen, negatieve gedachten te doorbreken, emotionele thema’s aan te pakken en daadwerkelijk patronen te doorbreken zodat ze verleden tijd zijn.

Als je kiest voor Hypnose Zorg Nederland dan kies je voor kwaliteit, zorgvuldigheid, professionaliteit en aandacht voor jou als mens. Je werkt samen met de beste hypnotherapeuten aan jouw thema waardoor er een krachtige combinatie ontstaat die verder gaat dan je ooit had kunnen dromen. 

whatsapp-chat button