Stop met roken, krijg rust in het koppie

Je rookt al jaren. twee, vijf, misschien 10 keer per dag en soms zelf een heel pakje. Even lekker een 'ontspanmomentje' tijdens de dagelijkse hectiek. Alleen dáárvoor is stoppen moeilijk, al weet je dondersgoed dat het slecht voor je is. Dat hoeven mensen je niet steeds te vertellen. Heeft ook geen zin. Jij bepaalt zelf wel wat je wel of niet doet.

Toch ben je nu op het punt gekomen dat je stoppen met roken als goed voornemen hebt genomen. Alleen met hypnose, door te communiceren met je onderbewustzijn, krijg je het ook echt voor elkaar om dit jaar ECHT te stoppen, blijvend.

Hypnose voor blijvende verandering

Wanneer je puur op wilskracht wilt stoppen met roken zal dit verrekte lastig zijn. De momenten (zoals opstaan, ontbijten, werken of ’s avonds op de bank) zullen er na het stoppen ook nog gewoon zijn. En daarmee ook de associatie met het opsteken van een sigaret. Het enige wat ervoor kan zorgen dat er wél blijvende verandering optreedt, is het veranderen van je programmeringen en de daarmee samenhangende associaties. Dat doe je door naar je onderbewustzijn te gaan zodat ook de associaties veranderen en de drang naar ‘een rookmomentje’ vanzelf verdwijnt. Dé reden dat hypnose zo krachtig werkt.

Vind een Coach in de buurt

Over hypnose 

Je onderbewustzijn zit vol met ‘programmeringen’, ofwel gewoonten. Dit zorgt ervoor dat vaak dezelfde soort handelingen verricht. Denk aan het kopje koffie ’s ochtends na het ontbijt, elke ochtend een blokje om met de hond, het drinken van een wijntje voor het naar bed gaan en… elke dag op dezelfde tijdstippen een sigaretje, bijvoorbeeld net vóór, tijdens of na het werken. Gewoonten waar je niet over nadenkt. Die doe je gewoon. Totdat ze je niet meer dienen en je ervan af wilt maar niet meer kan. Ze zitten ingebakken in je dagelijkse systeem.

Snel Resultaat

Doeltreffend

Bij jou in de buurt

Wat kun je verwachten

Hoe het werkt is eenvoudig. Van tevoren maak je kennis met de hypnosecoach, zodat hij/zij jouw situatie beter leert kennen. Daarna gaan jullie van start. Tijdens de sessie hoef je enkel ontspannen in een stoel te zitten en je door de hypnosecoach naar je onderbewustzijn te laten leiden. Daar zullen bepaalde ingesleten patronen kenbaar worden, waardoor je deze kunt veranderen naar patronen die je wél dienen. That’s it.

Tijdens zo’n sessie houd je zelf de regie over je lichaam & geest. Ook kun je er ten alle tijden uitstappen. Hypnose is in feite niets anders dan volledig gefocust zijn. Sterker nog: je krijgt alles mee, kunt ruiken, zien, proeven en horen. Zo zul je ook zien in dit filmpje.
Weet je wat het mooie is? In slechts één sessie ben je blijvend verlost van de drang naar een sigaret en kan er plaats worden gemaakt voor een gezond en fit leven met meer rust in het hoofd.

Ben je er klaar voor?

Vind nu een hypnotherapeut in jouw buurt

Stel je eens voor…

  • ….Dat je niet persé meer dat rookmomentje hoeft te pakken, omdat je goed zonder kunt?

  • … Dat je de trap op kunt lopen zonder te puffen?

  • …Dat je niet langer meer sigaretten hoeft in te slaan, maar er gewoon langs af loopt alsof het de normaalste zaak van de wereld is?

  • …Dat je tijdens feestjes zonder aarzeling ‘nee’ kunt zegt tegen ‘even samen roken’ en dat vervolgens ook helemaal niet mist?

  • …Dat je dat stemmetje in je hoofd de baas bent omdat het verlangen naar roken er gewoon niet meer is?

  • Het kan! Het is mogelijk! En het hoeft geen strijd te zijn. Boek daarom nu een sessie met een hypnosecoach bij jou in de buurt en ga voortaan als niet-roker door het leven.

Online Stoppen met Roken voorbereidingsprogramma!
10-Daagse Online Voorbereidingsprogramma

Online Stoppen met Roken voorbereidingsprogramma!

Wanneer je de Rookvrij Bestaan sessie boekt krijg je ook een 10-daagse online voorbereidingsprogramma. Hiermee bereid je jezelf optimaal voor op jouw afspraak met jouw coach.
Dit waardevolle programma is zeker een aanrader voor een succesvolle sessie met de coach. Hiermee haal je met deze voorbereiding het maximale uit dit traject en wordt het voor jou nóg gemakkelijker.

Ik ga Stoppen!
Let op!

Let op!

Denk goed na voordat je het begint.
Voordat je het weet raak je nooit meer die peuk aan... Sta je niet meer buiten in een apart hokkie te roken... Stink je niet meer naar rook...En voel je nooit meer die onrust in het hoofd om dat sigaretje te pakken.
Twijfel je? Doe het dan niet.

Hypnose is levensveranderend. 

Lees ervaringen van anderen

Over Hypnose Zorg Nederland

Hypnose Zorg Nederland heeft als missie een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de maatschappelijke gezondheid en welzijn. De klachten van depressie, burn-out en andere psychosomatische klachten zijn nog nooit zo hoog geweest als in ons huidig bestaan. Een van de redenen is omdat mensen zich niet meer verbonden voelen met hun eigen verlangens, behoeften en kernwaarden, terwijl dit wel nodig is om je goed in je vel te voelen. Lees verder…

Boek je Stoppen met roken  sessie!

Besluit je voor eens en altijd te stoppen met roken? Plan dan een sessie in met een van onze ‘hypnotherapeuten bij jou in de buurt. Dit kan heel eenvoudig door op button hiernaast te klikken.
Na het plannen van een sessie ontvang je bevestigingsmail met intakeformulier waarin je jouw situatie beschrijft zodat de coach helemaal op de hoogte is. Mocht het nodig zijn zal de coach van tevoren contact met je leggen om te checken in hoeverre je daadwerkelijk klaar bent voor een rookvrij leven. Daarna kan de sessie van start en zul je als niet-roker huiswaarts keren.

De investering voor deze life-changing behandeling bedraagt 325,- euro-. In hoeveel dagen heb jij dat terugverdiend zodra je gestopt bent?

whatsapp-chat button