427

cliënten geholpen

21

dagen durend

14

dagen gratis uitproberen

Word stress de baas met <strong>zelfhypnose</strong> en <strong>hartcoherentie</strong>

Word stress de baas met zelfhypnose en hartcoherentie

Speelt stress een ongezonde rol in jouw leven? Dan kan zelfhypnose daaraan bijdragen. Met zelfhypnose onderzoek je namelijk het onderbewuste. Raak je hierbij de controle over je lichaam kwijt? Nee hoor! Je blijft helemaal bij. Wel werk je aan onderbewuste patronen, welke een ongezonde hoeveelheid stress opleveren. Door deze aan te pakken wordt stress bij de bron aangepakt. De zelfhypnose wordt begeleid door middel van bijpassende audio.

Daarnaast speelt ook de balans tussen je hartritme en je ademhaling een belangrijke rol. Deze balans verbeteren vermindert de hoeveelheid stress die je ervaart. Dit gebeurt aan de hand van opbouwende ademhalingsoefeningen.

Dag 0 - Start, welkom!
​We trappen af met opwarming-content (Dag 0) die is ontworpen om jezelf voor te bereiden op succes en rust tijdens het programma.  Je zult namelijk kennis maken met hypnose en je gaat je motivatie maximaliseren om ook alles uit het programma te kunnen halen.​
Dag 1 - Thuissessie regressie zelfhypnose
​De eerste dag is meeteen een belangrijke dag. Er staat een Hypnose Regressie Thuissessie-audio voor je op het programma. Een belangrijke stap in het proces. We gaan terug naar de oorzaak.​
Dag 2 - Starten met hartcoherentie
​Ons hart heeft een hele belangrijke betekenis. Niet alleen omdat het bloed door ons lichaam pompt. Het hart heeft eveneens een zeer belangrijke functie vanuit psychologisch oogpunt. Wist je bijvoorbeeld dat er méér zenuwen van je hart naar je hersenen toe gaan dan andersom? Je hart communiceert de hele dag door met je brein. Hartcoherentie betekent dat je hart een ritme heeft waarin het gezondheid creëert. Dit gezonde ritme kun je creëren door je ademhaling.​
Dag 3 t/m 6 - Hartcoherentie + dagelijkse audio
Deze dagen ga je de Hartcoherentie Ademhalingsoefening oefenen en luister je op een rustig moment en een rustige plek de dagelijkse zelfhypnose audio.
Dag 7 - Visualisatie
Frans begeleid je om een verdieping te geven aan de hartcoherentie ademhaling door visualisatie toe te voegen. 
Dag 8 t/m 12 - Hartcoherentie + dagelijkse audio
Deze dagen ga je de Hartcoherentie Ademhalingsoefening oefenen en luistert op een rustig moment en een rustige plek de dagelijkse zelfhypnose audio. Je zult de effecten al sterk merken.
Dag 13 - Dankbaarheid
​Vandaag ga je jouw hartcoherente ademhaling nog verder verdiepen door een gevoel in te brengen: Dankbaarheid​
Dag 14 t/m 20 - Hartcoherentie + dagelijkse audio
​Deze dagen ga je de Hartcoherentie Ademhalingsoefening oefenen en luistert op een rustig moment en een rustige plek de dagelijkse audio.​
Dag 21 - Voorgoed stress de baas
Deze dag voltooi je het online programma 'Stress de Baas in 21 dagen'! We geven je nog een extra boost met een exclusieve audio voor de laatste dag en die je ook daarna nog dagelijks kunt beluisteren.
Wat zit er in het Stress de baas in 21 dagen Programma?

Het stress de baas in 21 dagen programma is gebaseerd op lessen rondom zelfhypnose en hartcoherentie. Dit om voorgoed stress de baas te worden!

Voor wie is het <strong>Stress de baas in 21 dagen</strong> programma?

Voor wie is het Stress de baas in 21 dagen programma?

Word je volledig in beslag genomen door je werk, maar voel je je toch futloos, sta je constant onder druk, sleep je je zonder energie door de dag heen, zonder er nog echt veel zin in te hebben? In dit geval kan ons online programma jou voorgoed helpen! Ervaar of het iets voor jou is, en beluister de stress-release audio om te ervaren wat zelfhypnose voor jou kan betekenen.

Beluister de audio - gratis!
<strong>NU 46% KORTING</strong><br><s>€ 149,-</s> € 69,- (met STRESS80 kortingscode)
WAT KOST HET STRESS DE BAAS IN 21 DAGEN PROGRAMMA?

NU 46% KORTING
€ 149,- € 69,- (met STRESS80 kortingscode)

✅ Wees jezelf zonder dat stress jouw leven belemmert
✅ Blijvende verandering op zowel bewust als onbewust niveau
✅ 21 dagen bomvol handvatten, tips en zelfhypnoses
✅ Unieke begeleiding met hartcoherentie
✅ Lessen van internationaal erkende coach

Een alomvattend online stress-release programma. Profiteer van 20+ jaar ervaring op het gebied van stress, NLP en hypnose!

🚪 Klik hier en krijg direct toegang

Stress leren loslaten dankzij hypnose iets voor jou? Beluister de audio!

Wil je weten of hypnotherapie bij jou past?  Of welke behandelmethode het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie? Wij ondersteunen jou om op een duurzame wijze stress los te laten en de controle terug te nemen. Zet een eerste stap en beluister de gratis stress-release zelfhypnose audio!

whatsapp-chat button