<h1>Stoppen met Roken in slechts 10 dagen:</h1>

Stoppen met Roken in slechts 10 dagen:

ons unieke online programma met hypnose maakt het mogelijk.Roken is een gewoonte die diep verankerd zit in het brein. Het is een gedrag dat vaak onbewust wordt aangestuurd en vaak al begint voordat men het zelf door heeft. Dit kan een uitdaging zijn om op eigen kracht te veranderen, maar gelukkig heeft Hypnose Zorg Nederland een revolutionair 10-daags-programma ontwikkeld dat jouw brein kan herprogrammeren en je relatie met roken voorgoed kan veranderen. Met dit 10-daags-online programma, waarvan de methoden bewezen zijn, verander je alle neuro-associaties rondom je rookgedrag, waardoor deze ongewenste rookgewoonte voorgoed verdwijnt. Dit programma is ontwikkeld door experts in de gedragswetenschappen en is bewezen effectief bij het veranderen van jouw rookgedrag.

Direct toegang tot het online programma
<h2>Einde aan de strijd: wordt binnen <strong>10 dagen</strong> rookvrij met onze hypnose-methode</h2>
Hypnose heeft het hoogste stoppercentage van Nederland

Einde aan de strijd: wordt binnen 10 dagen rookvrij met onze hypnose-methode


Wellicht heb je al het een en ander geprobeerd om van het roken af te komen, van nicotinepleisters tot kauwgom en van acupunctuur tot medicatie, maar het bleek allemaal niet te werken. Althans niet voor op de lange termijn…


Troost je, je bent niet de enige. Uit cijfers blijkt dat 94% van de mensen die gestopt zijn met roken vroeg of laat weer te beginnen


En dat is niet zo gek. Stoppen op enkele hulpmiddelen van buitenaf of puur op wilskracht, dat is gewoonweg niet te doen. Je zult continue aan het strijden zijn. Zóveel dat je er uiteindelijk doodmoe van wordt, terwijl dat helemaal niet hoeft. Het kan ook eenvoudiger.

Hoe gaat het in zijn werk?
  1. 🛒 Na aanschaf krijg je een bevestigingsmail met directe toegang tot de online omgeving waar je het Stoppen met Roken programma kunt volgen.
  2. ✅ Tijdens de eerste dagen ga je merken dat je bewuster wordt van de effecten die roken met zich mee brengt. Je wordt daarnaast bewuster van emotionele triggers die jouw rookgedrag in stand houden.
  3. 🚭 Met de dagelijkse hypnose audio's, video's en jouw persoonlijke stopcoach leer je jouw rook-associaties te veranderen, zoals het associëren van gezonde activiteiten met ontspanning, of het herprogrammeren van de hersenen om negatief te reageren op tabak. Door deze suggesties te geven aan het onderbewustzijn, leer je om zonder sigaretten te leven en jouw rokersverslaving te overwinnen.
Na afloop van de cursus ga je als niet-roker door het leven.
Waarom is dit programma zo succesvol?
Je brein zit vol met ‘programmeringen’, ofwel gewoonten. Dit zorgt ervoor dat vaak dezelfde soort handelingen verricht. Denk aan het kopje koffie ’s ochtends na het ontbijt, elke ochtend een blokje om met de hond, het drinken van een wijntje voor het naar bed gaan en… elke dag op dezelfde tijdstippen een sigaretje, bijvoorbeeld net vóór, tijdens of na het werken. Gewoonten waar je niet over nadenkt. Die doe je gewoon. Totdat ze je niet meer dienen en je ervan af wilt maar niet meer kan. Ze zitten ingebakken in je dagelijkse systeem.
Juist dit programma stimuleert het rechtse deel van brein stimuleren zodat deze ongewenste gewoonte (roken) verdwijnt.
Maakt het uit hoeveel ik rook?
Het maakt niet uit hoe lang of hoeveel je rookt. Wilskracht is niet nodig. De motivatie om te stoppen met roken en de bereidheid om in hypnose te gaan zijn voldoende. Je moet niet-roker willen zijn. Als je niet-roker wilt zijn, zul je in hypnose de suggesties om niet-roker te zijn aanvaarden. Als je die suggesties aanvaardt, zal je onderbewuste zich focussen op nieuwe gewoonte waardoor je behoefte naar een sigaret verdwijnt.
Investering

Roken kost geld en zelfs meer dan alleen geld. Het kost ook je gezondheid. Het roken van sigaretten, sigaren, pijp of shag kost bovendien steeds meer. De prijzen van tabak worden elk jaar wel een paar keer verhoogd. Voor de prijs van ongeveer 3 sloffen sigaretten ben je een niet-roker. De meest rokers hebben de hypnose sessie dan ook al na 1 maand terugverdiend.


De investering voor dit online Stoppen met Roken programma bedraagt normaliter 225,-. Nu tijdelijk is het het programma voor  97,- te krijgen (ipv. 225,- )
Kan ik het ook?
Ja, wie echt gemotiveerd is om niet-roker te zijn en het programma daadwerkelijk te doolopen is hoogstwaarschijnlijk een niet-roker na 10 dagen. Motivatie en commitment is absoluut noodzakelijk. Elke methode zal falen als je niet echt gemotiveerd bent. Als je denkt: “ik wil het wel eens proberen' of je wordt gestuurd door iemand die vindt dat je moet stoppen, dan ben je er nog niet klaar voor. Je zult de suggesties tijdens het pogramma en de audiosessies niet accepteren en er niet echt klaar voor zijn om te niet-roker te zijn.

Vraag jezelf dus af, wil ik écht een niet-roker zijn? 

De oplossing, binnen 10-dagen niet-roker zijn!Waarom helpen de ouderwetse hulpmiddelen niet tegen roken?

Hulpmiddelen zoals nicotinepleisters, kauwgoms en e-sigaretten hebben een beperkte slagingskans, waarbij vaak binnen een jaar na het starten met deze hulpmiddelen weer gerookt wordt, omdat ze zijn ontworpen en op de markt gebracht door sigarettenfabrikanten met als doel om terug te vallen in de oude gewoonte.

Waarom lukt het stoppen bij dit 10-daags-programma wel eenvoudig?

Dit programma biedt een hypnose-methode voor het stoppen met roken. Dat betekent dat dit programma zich richt op het  veranderen van het onderbewuste, in plaats van alleen het bewuste niveau aan te pakken, wat een grotere slagingskans biedt. Na 10 dagen zal het programma ertoe leiden dat de behoefte naar een sigaret verdwijnt en men als niet-roker door het leven gaat. 

Snel Resultaat (vanuit thuis)!

Deze cursus kun je op eigen tempo volgen, maar iis in 10 dagen te realiseren. 

Doeltreffend

Zowel je linker- als rechterhelft van je brein wordt tijdens dit programma gestimuleerd.

Nazorg

Na het volgen van het programma blijf je toegang houden tot alle informatie en materialen. Vraag onbeperkt advies aan je coach.

<h1>Na afloop van de cursus ga je als niet-roker door het leven</h1>
­ Stoppen met roken is jaarlijks één van de meest populaire goede voornemens.

Na afloop van de cursus ga je als niet-roker door het levenHet enige wat ervoor kan zorgen dat er wél blijvende verandering optreedt, is het veranderen van je programmeringen en de daarmee samenhangende associaties. Dat doe je door naar je onderbewustzijn te gaan zodat ook de associaties veranderen en de drang naar ‘een rookmomentje’ vanzelf verdwijnt. Dé reden dat hypnose zo krachtig werkt. 


✅ Stoppen met roken via hypnose wordt beschouwd als de meest succesvolle en veilige methode die geen significante risico's met zich meebrengt. Succes hangt wel af van jouw innerlijke motivatie om te stoppen. Tot slot werkt Hypnose Zorg Nederland alleen met gekwalificeerde therapeuten die ervaring hebben met het behandelen van rokers. Jouw persoonlijke stopcoach is dus een erkend therapeut.

JA, ik wil mijn rokersverslaving echt overwinnen
<h2>Echt klaar om te stoppen?</h2>

Echt klaar om te stoppen?

Voordat je het weet raak je nooit meer die peuk aan... En voel je nooit meer die onrust in het hoofd om dat sigaretje te pakken... Deze cursus betreft videomateriaal en online coaching, waardoor deze cursus op eigen tempo te doorlopen is. Ook bieden we ondersteuning 24/7. Wil je aan de cursus beginnen? Klik dan op onderstaande knop!Tijdelijke actiekorting: van 225,00 naar 67,02

Ik wil stoppen!

Lees ervaringen van anderen

Antwoord binnen 48 uur

Heb je vragen of wil je meer weten?

whatsapp-chat button