Verlies gewicht met een virtuele maagband

Verschillende diëten, koolhydraatarm eten, meer sporten, vanalles al geprobeerd om af te vallen? Maar lukt het niet? Verlies blijvend gewicht!

Het plaatsen van een virtuele maagband gebeurt tijdens een hypnosesessie, begeleid door een hypnotherapeut. Onder hypnose programmeert de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zult dan automatisch minder gaan eten en afvallen. Deze virtuele maagband heeft precies hetzelfde effect als met een echte maagband bereikt wordt, zonder lichamelijke ingreep.

Sessie 1 - Kennismaking hypnose en installeren van je doel
In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken.Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.

Na de eerste sessie krijg je van je therapeut een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.Ten slotte bereiden we je voor op de volgende sessie, waarin we de virtuele maagband plaatsen.
Sessie 3 - Plaatsen van de maagband
Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie plaatsen we onder hypnose de maagband. Na het installeren van de hypnotische maagband sturen we jou een mp3-opname. We vragen om deze audio-opname minimaal 30 dagen dagelijks te beluisteren als extra ondersteuning. 
Sessie 4 - Levensstijl
De vierde sessie volgt ongeveer een week later. We bepalen je gewicht om het resultaat te evalueren. Daarna volgt een hypnosesessie als aanvulling en ondersteuning. Indien nodig finetunen we de plaatsing van de maagband. Tijdens deze vierde sessie schenken we ook aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat gemaakte hypnosesessie als extra ondersteuning, zodat je een optimaal resultaat verkrijgt met de virtuele maagband. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?
Wat is een Virtuele Maagband & Hoe werkt het?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie voor een virtuele maagband is natuurlijk bij iedereen verschillend. De virtuele maagband ervaringen van voorgaande cliënten geven aan dat bijkomend sporten het verliezen van overtollige kilo’s bespoedigd.
Doe de hypnose Afslank-Test>>>

Afvallen met een virtuele maagband via hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 5 hypnotherapie sessies
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Vanaf  999,- 799,- voor het totale pakket

Past dit pakket bij jou?

      Virtuele Maagband
Met dit pakket pak je de kern aan van je relatie met gewicht, voeding en gezondheid, en onderneem je krachtige stappen naar een blijvende verandering.

  • 5-Daagse Voorbereidingsprogramma: Begin je reis met een grondige mindset-transformatie, klaar om je eetgewoonten te herzien.
  • 5 Live Hypnose Sessies met je Persoonlijke Coach: Krijg persoonlijke begeleiding van een expert om je doelen te realiseren.
  • Inclusief de Virtuele Maagband: Transformeer je eetgewoonten met een hypnosesessie die het gevoel simuleert van een echte maagband, voor effectief en natuurlijk gewichtsverlies.
  • 2 Versterkende Hypnose Audio’s: Verstevig je nieuwe gezonde gewoonten met deze audio's, ontworpen om je mindset en motivatie te ondersteunen, zodat je onbewust gaat leven en handelen naar je doel.
  • Persoonlijke Begeleiding: Waarbij je altijd terecht kunt bij je coach voor vragen, het delen van ervaringen, en het bespreken van je voortgang.
Voor slechts €799,- (Normaal €999,-), is dit de ideale start voor een diepgaande en duurzame transformatie.


Wat is een virtuele maagband?

Wat is een virtuele maagband?

Het concept werd in het begin van de jaren 2000 ontwikkeld in Spanje. Het was de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger die de hypnotische maagverkleining veel bekendheid gaf bij het grote publiek. Je onderbewuste is onder hypnose erg ontvankelijk voor suggesties en maakt geen onderscheid tussen realiteit en fictie.

De hypnotherapeut gebruikt deze eigenschap en beïnvloedt je geest zodanig dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een maagbandoperatie ondergaat. Sommige cliënten vertellen dat ze na de hypnosesessies zelfs de neiging hebben om op te passen voor de ‘buikwonde’ na de ‘operatie’.

Hypnose heeft niets magisch of bovennatuurlijks, maar is een heel natuurlijk proces. Het is niets meer of minder dan een toestand van diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning, waarbij je je sterk concentreert op je innerlijke gevoelens, gedachten en emoties. Hypnose kun je vergelijken met een diepe trance. Soms ben je zelf, zonder dat je het beseft, in een staat van lichte hypnose. Als bijvoorbeeld een film je zo sterk aangrijpt dat je volledig opgaat in het verhaal en je alles om je heen even vergeet, is je geest in een lichte hypnotische toestand.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de hersenactiviteit onder hypnose sterk vertraagt. Dit maakt een direct contact met je onderbewustzijn mogelijk en stelt je geest open voor invloeden, prikkels en nieuwe ideeën. Deze relatief gemakkelijke beïnvloeding van je onderbewuste maakt van hypnotherapie een geschikte behandelmethode voor tal van geestelijke en lichamelijke klachten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan depressie, burn-out, angsten, fobieën en chronische pijn vinden baat bij hypnotherapie.

Hypnose Zorg  op TV 

Kees Tol leert voor het programma 'Over Gewicht' meer over de Virtuele Maagband en ervaart zelf hoe het is om onder hypnose te zijn!

Bas & Jesper van WILD FM 


Bas & Jesper van WILD FM delen hun ervaring op de radio. In een wekelijks terugkerend radio item delen Bas en Jesper hun ervaringen met de virtuele maagband. Bekijk hier alvast het filmpje en volg hun voortgang op WILD FM. 

Volg hier het hele avontuur van Bas en Jesper
<h2>Blijvend slank & gezond met de Virtuele Maagband online</h2>
ONLINE VIRTUELE MAAGBAND

Blijvend slank & gezond met de Virtuele Maagband online

Gewichtsverlies zonder te diëten. Pak nu de controle terug over je eet/snaai-gedrag
HZN biedt nu het meest complete online afslank programma. Je profiteert van 7 jaar ervaring van een expert in NLP,  onbewuste tools & technieken, en Hypnose..
De resultaten verschillen per persoon, maar over het algemeen val je +10 kilo af met dit programma. Zo viel Bianca 16 kilo af en Jamai 20.

Ontdek dit online programma
whatsapp-chat button