Alles wat je wilt weten over hypnose en hypnotherapie

Wat is hypnose?


Bekijk deze 3-minuten-video uitleg.Wil je meer weten? Ontvang dan HIER vrijblijvend een 12 minuten durende video, en meer informatie over hypnose.
Of bekijk via onderstaande button al onze gratis hypnose downloads  per topic.

Bekijk alle gratis downloads
Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Wat is hypnose eigenlijk? Laat ons eerst even stilstaan bij de vraag wat hypnose eigenlijk is. ‘Hypnose’ roept bij velen het (verkeerde) beeld op van spectaculaire shows, waar een of andere ‘magiër’ toeschouwers uit het publiek hypnotiseert en allerlei gekke dingen laat zeggen en doen. In werkelijkheid is hypnose een middel om in een diepe trance te komen waarbij je je concentreert op je innerlijke belevingswereld.

De gehypnotiseerde persoon is volledig bij bewustzijn, maar verkeert in een staat van diepe ontspanning. Tijdens deze diepe ontspanning is de gehypnotiseerde erg ontvankelijk voor beïnvloeding en stimuli. Het onderbewustzijn kan onder hypnose direct benaderd worden en neemt boodschappen heel gemakkelijk aan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onder hypnose de hersenactiviteit vertraagt, waardoor de menselijke geest meer openstaat en ontvankelijk is voor nieuwe ideeën en opvattingen. 

Lees ervaringen

Meer weten over  hypnose en hypnotherapie?

Bij Hypnose Zorg Nederland kun je terecht voor de beste hypnotherapie. Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Vaak zijn 3 of 4 sessies al voldoende. 

Kom vrijblijvend in contact

Een Stressvrij leven? Doe de test!

Stressklachten komen bij iedereen voor. Het is enkel de vraag in welke mate je stress ervaart en voor hoelang dit aanhoudt om te weten te komen hoe serieus de situatie is… Doe daarvoor de gratis stresstest en krijg het inzicht dat je nodig hebt. Zet een eerste stap en doe de gratis test! Het is mogelijk om  vrijblijvend met een onze therapeuten de resultaten te bespreken.

whatsapp-chat button