Eenvoudig afvallen met hypnose


met de virtuele maagband in 5 sessies


Hoe je van je overtollig lichaamsvet af komt door dieper liggende lagen in je brein te activeren, zonder maandenlang jezelf te kwellen met een dieet dat uiteindelijk  toch niet werkt.
Hoe je eenvoudig kunt de verleiding van (emotie) eten kunt weerstaan zonder constant met jezelf in 'gevecht' te zijn.
Hoe Je jouw zelfbeeld net als je lichaam op een positieve manier transformeert net als je relatie met voeding en beweging.

☎️ Plan een gratis kennismakingsgesprek met een coach in jouw stad

Hoe je gewicht verliest zonder dieet...

En na 1 sessie al ervaart dat je hongergevoel afneemt en je zonder moeite je overgewicht aanpakt


👉 Heb je het idee dat je alles al geprobeerd hebt om af te vallen en dat je steeds weer faalt?
👉 Ben je gefrustreerd van al die diëten omdat je steeds even hard weer aankomt?
👉 Wil je wel afvallen maar kost het je grote moeite om jouw dieet te combineren met je drukke baan of je gezin?
👉 Voel je je schuldig iedere keer als je iets lekkers eet en baal je dan van jezelf?
👉 Ben je bang dat je risico loopt op gezondheidsklachten als je niet gaat afvallen?
👉 Val je snel weer terug in je oude patroon ondanks dat je met zoveel wilskracht start aan je dieet?
👉 Wil jij je vet verliezen zonder al te veel moeite te hoeven doen?
👉 Eet je meer als je stress hebt of bepaalde emoties voelt?

Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoord, lees dan verder..


Zie hoe Angelique na één sessie weer vrolijk en opgelucht in het leven staat


Jarenlang schommelde Angelique met haar gewicht.

"Ik heb altijd zo'n strijd gehad met lijnen en via vrienden hoorde ik dat de virtuele maagband gemakkelijk werkt, ook al geloof je er niet in. Ik ben het traject ingegaan en heb het ervaren als heel gemakkelijk. Ik heb helemaal geen trek meer in snoep of vreetbuien, wel bijzonder want ik at altijd heel veel snoep tussendoor."


Ik ben in oktober begonnen met de eerste sessie en 3 maanden later was ik al 11 kilo kwijt. Zelfs met de feestdagen ertussen (dat is ook een dingetje)! De focus lag echt op de oorzaak van mijn eetgedrag. Nadat deze oorzaak weg werd genomen, had ik geen trek meer. Ik zou het iedereen aanraden te overwegen. Hypnose is natuurlijk ook zo'n dingetje, ik kende het van TV en daar zag ik rare dingen dus ik was heel benieuwd. Maar het is eigenlijk een soort meditatie, en het heeft me zoveel gebracht!

🎧 Gratis Hypnose afslanksessie ervaren
TIP 1

Jouw onbewuste heeft een goede reden waarom jij niet afvalt. De reden dat je niet afvalt, is hetgeen je onbewust tegenwerkt. Jouw onderbewuste is zo krachtig dat het voor >95% je gedrag bepaalt (F.van Raaij, Universiteit van Tilburg, 2010).

TIP 2

Jezelf uithongeren heeft geen zin. Je gaat direct in de overlevings-stand. Je brein gaat er alles aan doen om aan eten te komen. Daardoor ben je nog meer gefocust op eten als je jezelf op een hongerdieet zet.

TIP 3

Accepteer eerst waar je nu staat volledig zodat er rust ontstaat in je systeem. Als je vanuit acceptatie je situatie gaat veranderen, begin je met ontspanning. Dat is een positieve gemoedstoestand. Van daaruit lukt het je beter om tot je doel te komen dan bijvoorbeeld met stress of frustratie. 

Weg met de drang naar eten door stress en emoties

De oorzaken van overgewicht liggen in het onbewuste. Onzekerheid, angsten, traumatische ervaringen, fobieën, stress, depressiviteit, dwangneurose, verdriet, paniek en relatieproblemen kunnen leiden tot eetstoornissen en overgewicht.

Door de oorzaken, naast het plaatsen van de virtuele maagband, aan te pakken en te veranderen in het onbewuste, verdwijnt de drang om te eten door stress of emoties.

<h2>We volgen Yvonne op de voet</h2><h5 style=-20 kilo middels de Virtuele Maagband 
">

We volgen Yvonne op de voet

-20 kilo middels de Virtuele Maagband 

Hoi, ik ben Yvonne en ben vanaf mijn 30e al bezig met afvallen. Ik viel al vaker af, maar het kwam er altijd weer bij. Op een gegeven moment was de maat vol, ik had ook een bruiloft gepland staan en wilde me niet meer schamen.
Ik besloot om de stap te zetten en plande mijn eerste kennismakingsgesprek over de Virtuele Maagband. Ik ging er nuchter in, de hypnose was totaal niet zoals de show-hypnose als ik die kende van TV. Het is als een soort meditatie.  Enkele sessies verder had ik mijn doel méér dan bereikt. Mijn doel was 14 kilo, maar ik was inmiddels 20 kilo afgevallen.

En hoe ziet je leven er nu uit?

Nu blijf ik nog steeds op streefgewicht, zonder dat ik er bewust mee bezig ben. Ik ben niet meer bezig met afvallen, het gaat vanzelf.

Zat er ook een nadeel aan dit traject?

Jawel, ik heb namelijk al tot 2 keer toe nieuwe kleren moeten kopen, omdat de oude niet meer passen. 😉

Lees meer ervaringen
Sessie 1 - Kennismaking hypnose en doel stellen
De eerste sessie bestaat uit
-Het intakegesprek;
-Kennismaking met hypnose;
-Een hypnose afslank-audio om thuis te beluisteren.
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.Ten slotte bereiden we je voor op de volgende sessie, waarin we de virtuele maagband plaatsen.
Sessie 3 - Plaatsen van de maagband
Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie plaatsen we onder hypnose de maagband. Na het installeren van de hypnotische maagband sturen we jou een mp3-opname. We vragen om deze audio-opname minimaal 30 dagen dagelijks te beluisteren als extra ondersteuning. 
Sessie 4 - Levensstijl
De vierde sessie volgt ongeveer een week later. We bepalen je gewicht om het resultaat te evalueren. Daarna volgt een hypnosesessie als aanvulling en ondersteuning. Indien nodig finetunen we de plaatsing van de maagband. Tijdens deze vierde sessie schenken we ook aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat gemaakte hypnosesessie als extra ondersteuning, zodat je een optimaal resultaat verkrijgt met de virtuele maagband. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?


Video

Wil jij alles weten over de virtuele maagband?

1073 mensen zijn je al voorgegaan. Zij twijfelden ook.. Hoe lang wil jij nog wachten?

Kijk dan hier meer over de werking van een virtuele maagband. Via onderstaande knop kun je een extra video bekijken van onze afslank coach over wat een belangrijke rol speelt bij de virtuele maagband.

🎥 Bekijk een andere video over de werking

Boek een Online Sessie of Gratis Kennismakingsgesprek!

Ook tijdens deze Corona situatie kun je bij hypnosezorg.nl terecht voor een online therapie sessie. Deze vorm van hypnotherapie is net zo waardevol als een face-to-face gesprek.

Wil jij weer positief worden over jezelf én anders naar eten kijken? Of wil je weten of hypnotherapie bij jou past?
➜ Plan nu een GRATIS vrijblijvende online kennismakingsgesprek

Hoe Angela, Janine en Barry hun kilo's kwijt raakte met hypnose

<h2>Blijvend slank & gezond met de Virtuele Maagband Online</h2>
DE ONLINE VIRTUELE MAAGBAND

Blijvend slank & gezond met de Virtuele Maagband Online

Gewichtsverlies zonder te diëten. Pak nu de controle terug over je eet/snaai-gedrag
HZN biedt nu het meest complete online afslank programma. Je profiteert van 7 jaar ervaring van een expert in NLP,  onbewuste tools & technieken, en Hypnose..
De resultaten verschillen per persoon, maar over het algemeen val je +10 kilo af met dit programma. Zo viel Bianca 16 kilo af en Jamai 20.

Ontdek dit online programma
whatsapp-chat button