Aandrang om te eten?
Honger & paniek omdat je moet eten?

Aandrang om te eten?

Vanuit verslaving, emotie of paniek? Klik hieronder op de button voor mijn tips om de aandrang te stoppen.

📋Klik hier en doe de techniek

Afslank- en Lifestyle pakket

  • Wil je 10 tot 15 kilo afvallen?
  • Verander je leefstijl in 4 sessies
  • Afvallen zonder dieet
  • Slechts 599,- voor totale pakket

Sessie 1 - Kennismaking met hypnose en het installeren van je doel
In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken.Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.
Na de eerste sessie krijg je van je therapeut een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In de plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.
Sessie 3 - Levensstijl
Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie schenken we uitgebreid aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.
Sessie 4 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de derde sessie volgt sessie vier. Dit is een persoonlijke en op maat afgestemde hypnosesessie als extra ondersteuning, om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?
Hoe werkt het?

Wil je afvallen? Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start met afvallen. De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken en een nieuwe levensijl aan te nemen. Het afslank & Lifestyle pakket bestaat uit 4 sessies..

  • Heb je minder dan vijftien kilogram overgewicht? 
  • Kom je na elke dieet weer aan?
  • Begin je soms te eten wanneer je je verveelt of na een zware dag? 
  • Zorgt je levensstijl (voedingspatroon, te weinig beweging) ervoor dat je met overgewicht kampt? 
  • Zou je je levensstijl willen veranderen, maar lukt je dat niet? 
Herken je meerdere punten? Dan is het Afslank en Lifestyle pakket van Hypnose Zorg Nederland wat voor jou! Het pakket is ontwikkeld om met behulp van hypnosesessies je gedrag ten opzichte van eten en bewegen te veranderen. Dankzij een gezondere levensstijl val je op een natuurlijke manier af en behoud je je streefgewicht, zonder een streng dieet.


Door hypnose afvallen, hoe kan dat?

Afvallen bereik je met een combinatie van minder eten, gezonder voedsel en meer bewegen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de meeste dieetprogramma’s vergeet men helaas één belangrijke factor: de menselijke geest. De invloed van de menselijke geest op al ons doen en laten is enorm. Hoe je jezelf ziet, waartoe je je in staat acht, wat je denkt aan te kunnen: het wordt allemaal bepaald door je geest.

De diepe oorzaak van overgewicht is vaak te vinden in het menselijke onderbewustzijn. Als je jezelf niet goed in je vel voelt, kan lekker en veel eten je onmiddellijk oppeppen. De gewoonte om (te) veel te eten telkens wanneer je je ‘down’ voelt, zet zich vast in je onderbewustzijn. Dergelijke gewoonten ontstaan in veel gevallen al in je kindertijd. Deze onbewuste denkpatronen zijn dikwijls de oorzaak van het mislukken van een dieet. Onder hypnose is het mogelijk om tot je onderbewustzijn door te dringen, deze vastgeroeste denkpatronen bloot te leggen en te veranderen. Zo wordt afvallen door hypnose mogelijk.

Kom vrijblijvend in contact

Lees ervaringen van anderen

Afvallen met hypnose: vastgeroeste patronen doorbreken

Afvallen met hypnose: vastgeroeste patronen doorbreken

Velen roepen de hulp in van een therapeut of een coach om hen te helpen afvallen. Hypnotherapeuten gebruiken doelbewust hypnose tijdens de behandeling om hun cliënt zo goed mogelijk te helpen. Bij hypnotherapie wordt je onderbewustzijn beïnvloed. Het is bewezen dat 95% van het menselijk gedrag en emoties worden bepaald door je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is gemakkelijk toegankelijk en staat open voor verandering tijdens een hypnosesessie.

Vastgeroeste denkpatronen, diepgewortelde gewoonten en verdrongen emoties die er telkens opnieuw de oorzaak van zijn dat je niet van je slechte eetgewoonten afraakt, kunnen op deze manier drastisch aangepakt worden. Onder hypnose helpt een hypnotherapeut je om als het ware een nieuw ‘softwareprogramma’ te installeren in je geest. Hierdoor ben je in staat om in je onderbewustzijn een andere relatie met eten op te bouwen. Na een succesvolle hypnotherapie ga je niet meer ‘automatisch’ eten omdat je je slecht voelt, maar alleen omdat je écht honger hebt.

Afspraak inplannen
Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Wat is hypnose eigenlijk? Laat ons eerst even stilstaan bij de vraag wat hypnose eigenlijk is. ‘Hypnose’ roept bij velen het (verkeerde) beeld op van spectaculaire shows, waar een of andere ‘magiër’ toeschouwers uit het publiek hypnotiseert en allerlei gekke dingen laat zeggen en doen. In werkelijkheid is hypnose een middel om in een diepe trance te komen waarbij je je concentreert op je innerlijke belevingswereld.

De gehypnotiseerde persoon is volledig bij bewustzijn, maar verkeert in een staat van diepe ontspanning. Tijdens deze diepe ontspanning is de gehypnotiseerde erg ontvankelijk voor beïnvloeding en stimuli. Het onderbewustzijn kan onder hypnose direct benaderd worden en neemt boodschappen heel gemakkelijk aan. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onder hypnose de hersenactiviteit vertraagt, waardoor de menselijke geest meer openstaat en ontvankelijk is voor nieuwe ideeën en opvattingen. 

Lees ervaringen

Meer weten over afvallen, hypnose en hypnotherapie?

Bij Hypnose Zorg Nederland kun je terecht voor de beste hypnotherapie. Maak een afspraak met een van onze hypnosetherapeuten en start nu met afvallen. De kracht van hypnose leert je toegang krijgen tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken. Vaak zijn 3 of 4 sessies al voldoende. 

Kom vrijblijvend in contact
whatsapp-chat button