Beluister de gratis hypnose afslanksessie hier ⬇

Meer over hoe je kunt afvallen met Hypnose ⬇

Afvallen met een virtuele maagband via hypnose!

  • Ervaar na 1 sessie het verschil
  • 5 hypnotherapie sessies
  • Sessie duurt 60- 90 minuten
  • Nu tijdelijk ipv 999,- voor  699 euro

Sessie 1 - Kennismaking hypnose en installeren van je doel
In de eerste sessie behandelen we uitgebreid het intakeformulier. Zo wordt je doel duidelijk bepaald en kunnen we persoonlijk met jou aan de slag gaan. Je maakt afspraken waarin je je toewijding laat blijken.Je krijgt een heldere uitleg over wat we gaan doen. Ook wederzijdse verwachtingen komen uitgebreid aan bod. Aansluitend op het intakegesprek maak je kennis met hypnose. Het doel dat je voor ogen hebt wordt tijdens de hypnosesessie in je onderbewuste geïnstalleerd, als voorbereiding op de volgende sessie.

Na de eerste sessie krijg je van je therapeut een audiobestand mee. De bedoeling is om dit audiobestand elke dag te beluisteren. Hierdoor wordt je doel nog meer verankerd in je onderbewustzijn. Je raakt ook meer en meer gewend aan de ontspannen geestelijke toestand die optreedt tijdens een trance.
Sessie 2 - Blokkades, overtuigingen en motivatie
In de tweede sessie gaan we aan de slag met blokkades en overtuigingen op het diepste niveau in je onderbewustzijn. Tot nu toe weerhielden deze blokkades en overtuigingen jou ervan om je ideale streefgewicht en gewenste levensstijl te bereiken en/of te behouden. In plaats daarvan installeren we de juiste mindset en overtuigingen die nodig zijn om je doel te bereiken.Ten slotte bereiden we je voor op de volgende sessie, waarin we de virtuele maagband plaatsen.
Sessie 3 - Plaatsen van de maagband
Ongeveer een week later volgt de derde sessie. Tijdens deze sessie plaatsen we onder hypnose de maagband. Na het installeren van de hypnotische maagband sturen we jou een mp3-opname. We vragen om deze audio-opname minimaal 30 dagen dagelijks te beluisteren als extra ondersteuning. 
Sessie 4 - Levensstijl
De vierde sessie volgt ongeveer een week later. We bepalen je gewicht om het resultaat te evalueren. Daarna volgt een hypnosesessie als aanvulling en ondersteuning. Indien nodig finetunen we de plaatsing van de maagband. Tijdens deze vierde sessie schenken we ook aandacht aan je levensstijl, vooral op het vlak van voeding en beweging. We prenten je onderbewustzijn de nodige suggesties en ideeën in, waardoor je levensstijl gaandeweg verandert op een manier waar je je goed bij voelt. Deze nieuwe levensstijl bevordert eveneens het afslankproces.
Sessie 5 - Een sessie op maat voor een optimaal resultaat
Tien tot veertien dagen na de vierde sessie volgt sessie vijf. Dit is een persoonlijke en op maat gemaakte hypnosesessie als extra ondersteuning, zodat je een optimaal resultaat verkrijgt met de virtuele maagband. Tijdens deze sessie schenken we extra aandacht aan verleidingen van buitenaf: hoe reageer je daar het best op en hoe maak je eenvoudig de juiste keuzes die passen bij je nieuwe levensstijl?
Wat is een Virtuele Maagband & Hoe werkt het?

De kracht van hypnose is dat je toegang krijgt tot je eigen onderbewustzijn om je eetpatronen te doorbreken.

Omdat je onderbewustzijn er rotsvast in gelooft dat je een werkelijke maagband bezit, zul je vanzelf kleinere porties beginnen te eten en sneller verzadigd raken. Het effect van een virtuele maagband is dus hetzelfde als bij een fysieke maagband, alleen heb je geen last van de lichamelijke nadelen van een werkelijke maagbandoperatie. Er is geen sprake van fysieke klachten of herstelperiode. Over het algemeen vergt het ‘plaatsen’ van een hypnotische maagband 5 hypnosesessies.

Na afloop van de therapie is je onderbewustzijn ‘geherprogrammeerd’ en gaat je onderbewuste ervan uit dat er een werkelijke maagband is geplaatst. Al wat je lekker vindt mag je blijven eten, maar je zult sneller een voldaan gevoel krijgen en dus minder eten. De snelheid waarmee je afvalt na de hypnotherapie is natuurlijk bij iedereen verschillend. Door bijkomend te gaan sporten, raak je uiteraard nog sneller je overtollige kilo’s kwijt.
Vind een coach in de buurt

Ervaringen Virtuele Maagband

Een virtuele maagband leidt bij vrijwel alle cliënten tot een aanzienlijk gewichtsverlies, zonder medische ingreep en zonder herstelperiode of vervelende bijwerkingen. Het uiteindelijke doel, afvallen, wordt eveneens bereikt, maar dan zonder een risicovolle operatieve ingreep. Lees hier onder de ervaringen van onze clienten over de virtuele maagband.

 Lees meer ervaringen

Wat is een virtuele maagband?

Wat is een virtuele maagband?

Het concept werd in het begin van de jaren 2000 ontwikkeld in Spanje. Het was de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger die de hypnotische maagverkleining veel bekendheid gaf bij het grote publiek. Je onderbewuste is onder hypnose erg ontvankelijk voor suggesties en maakt geen onderscheid tussen realiteit en fictie.

De hypnotherapeut gebruikt deze eigenschap en beïnvloedt je geest zodanig dat je onderbewustzijn gelooft dat je werkelijk een maagbandoperatie ondergaat. Sommige cliënten vertellen dat ze na de hypnosesessies zelfs de neiging hebben om op te passen voor de ‘buikwonde’ na de ‘operatie’.

Hypnose heeft niets magisch of bovennatuurlijks, maar is een heel natuurlijk proces. Het is niets meer of minder dan een toestand van diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning, waarbij je je sterk concentreert op je innerlijke gevoelens, gedachten en emoties. Hypnose kun je vergelijken met een diepe trance. Soms ben je zelf, zonder dat je het beseft, in een staat van lichte hypnose. Als bijvoorbeeld een film je zo sterk aangrijpt dat je volledig opgaat in het verhaal en je alles om je heen even vergeet, is je geest in een lichte hypnotische toestand.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de hersenactiviteit onder hypnose sterk vertraagt. Dit maakt een direct contact met je onderbewustzijn mogelijk en stelt je geest open voor invloeden, prikkels en nieuwe ideeën. Deze relatief gemakkelijke beïnvloeding van je onderbewuste maakt van hypnotherapie een geschikte behandelmethode voor tal van geestelijke en lichamelijke klachten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan depressie, burn-out, angsten, fobieën en chronische pijn vinden baat bij hypnotherapie.

Hypnose Zorg  op TV 

Kees Tol leert voor het programma 'Over Gewicht' meer over de Virtuele Maagband en ervaart zelf hoe het is om onder hypnose te zijn!

Bas & Jesper van WILD FM 


Bas & Jesper van WILD FM delen hun ervaring op de radio. In een wekelijks terugkerend radio item delen Bas en Jesper hun ervaringen met de virtuele maagband. Bekijk hier alvast het filmpje en volg hun voortgang op WILD FM. 

Volg hier het hele avontuur van Bas en Jesper

Gratis webinar 'Afslanken met hypnose -  zonder dieet' -  (duur 35 minuten)

  • Kom alles te weten over afslanken onder hypnose
  • Stel je vragen in de chat aan onze hypnose en afslank  experts
  • Met ervaringsverhalen van zij die je voorgingen
  • Zet nú de eerste stap naar een gezonde leefstijl meld je aan!
  • Inclusief speciaal aanbod!

whatsapp-chat button