Hypnotherapie Drenthe

Meer weten over hypnotherapie? Drenthe, net als de rest van Nederland, merkt een groeiende belangstelling voor hypnose en hypnotherapie. Hypnose Drenthe en andere provincies kennen dit fenomeen voornamelijk van spectaculaire hypnoseshows die overal in het land plaatsvinden. De therapeutische toepassing van hypnose, de hypnotherapie, wint echter sterk aan belang. De medische wetenschap erkent hypnose als een volwaardige therapie. Maar wat is het eigenlijk, hypnotherapie? Drenthe en andere Nederlandse provincies zien immers een grote toename van allerlei centra en praktijken waar hypnose wordt toegepast. Lees er hieronder meer over.  

Verbeterd ‘softwareprogramma’ in je onderbewustzijn

Verbeterd ‘softwareprogramma’ in je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn bevat negatieve en verkeerde gedachtepatronen, die de oorzaak zijn van klachten als angsten, fobieën, eetstoornissen, depressie, verslaving, een gebrek aan zelfvertrouwen enzovoorts. De hypnotherapeut beïnvloedt je onderbewustzijn zodanig dat negatieve en verkeerde gedachtepatronen uit de weg worden geruimd en correcte, opbouwende denkwijzen in de plaats komen. Er wordt dus al het ware een verbeterd ‘softwareprogramma’ in je onderbewustzijn ‘geïnstalleerd’. Op deze manier verminderen of verdwijnen je klachten na een aantal sessies hypnotherapie. Hypnotherapie wordt veel gebruikt voor het plaatsen van een virtuele maagband, stoppen met roken en om af te vallen.

Afspraak inplannen
Hypnose inzetten om klachten en problemen op te lossen

Hypnose inzetten om klachten en problemen op te lossen

Een hypnotherapeut dringt tijdens een hypnosesessie door tot je onderbewustzijn. Zijn behandeling komt neer op het beïnvloeden en veranderen van ‘vastgeroeste’ negatieve denkwijzen en opvattingen in je onderbewuste. Het is bewezen dat de onderliggende oorzaak van een heleboel geestelijke en lichamelijke klachten te vinden is in het menselijke onderbewustzijn. De denkwijzen en opvattingen die zich vanaf je kindertijd in je onderbewustzijn hebben genesteld, bepalen in je verdere leven voor een belangrijk deel je gedrag en je gevoelens.

Bekijk toepassingen van hypnose
Wetenschappelijk erkend

Doeltreffend

Snel resultaat

Een toestand van diepe trance

Een toestand van diepe trance

Het ligt niet voor de hand om je onder hypnose door een therapeut te laten behandelen. Want is hypnose niet iets waardoor je je bewustzijn verliest en iemand anders je geest ‘overneemt’? Deze verkeerde opvatting over hypnose leeft helaas nog bij veel mensen. Hypnose is echter een compleet natuurlijk verschijnsel en heeft niets te maken met je bewustzijn verliezen of je geest laten overnemen. Je kunt hypnose vergelijken met een natuurlijke toestand van diepe trance. Je komt in een trance wanneer je je geest ontspant en alle aandacht richt op wat je innerlijk denkt, voelt en beleeft.

Kom vrijblijvend in contact
In gehypnotiseerde toestand ben je volledig bij bewustzijn

In gehypnotiseerde toestand ben je volledig bij bewustzijn

Wanneer je met al je aandacht een meeslepende film aan het volgen bent, vergeet je ook even de realiteit om je heen en kom je in feite in een spontane trance. In gehypnotiseerde toestand ben je volledig bij bewustzijn, maar je geest verkeert in een staat van diepe ontspanning. Je hersenactiviteit vertraagt en je onderbewustzijn wordt heel ontvankelijk voor stimuli van buitenaf. Nieuwe ideeën, denkwijzen en opvattingen nestelen zich veel gemakkelijker in je onderbewustzijn wanneer je onder hypnose bent. Hieraan dankt de hypnotherapie haar therapeutische werking

Je klachten laten behandelen onder hypnose in Drenthe

Hypnotherapie in Drenthe mag rekenen op een groeiende belangstelling, net als in de rest van Nederland.  Vele inwoners willen meer weten over hypnose en hypnotherapie in Drenthe. Vraag informatie bij Hypnose Zorg Nederland om alles te weten te komen over hypnosepraktijken en hypnotherapeuten in de provincie. Hypnose is niet iets geheimzinnigs, maar heeft een therapeutische werking die voor iedereen toegankelijk is.

Kom vrijblijvend in contact
whatsapp-chat button