Talrijke personen die kampen met geestelijke of lichamelijke klachten getuigen over hun positieve hypnotherapie ervaringen.

Veel cliënten die onder hypnose behandeld werden, getuigen over hun ervaringen. Hypnotherapie staat de laatste tijd sterk in de belangstelling. De medische wereld erkent hypnotherapie meer en meer als een volwaardige behandelmethode voor verschillende aandoeningen. Over het algemeen zijn de ervaringen met hypnotherapie erg positief. Uiteraard verschillen hypnose ervaringen van persoon tot persoon, en bereiken sommige cliënten sneller het beoogde resultaat dan anderen.

Ervaringen Hypnotherapie

Hypnose: ervaringen en getuigenissen

Hypnose: ervaringen en getuigenissen

Hoewel velen hypnose nog steeds associëren met hypnoseshows, illusionisme en magie, wordt hypnose steeds meer erkend als een effectieve therapie. Mensen met de meest uiteenlopende klachten vinden de gewenste hulp bij een hypnotherapeut. Klachten als slapeloosheid, stress, burn- out, eetstoornissen, angsten en fobieën worden met succes behandeld onder hypnose. De cijfers liegen er niet om. Ervaringen met hypnotherapie tonen over het algemeen een effectiviteit aan van 89%. Het gemiddelde waarderingscijfer van cliënten voor hun behandeling onder hypnose bedraagt 86%.

Tijdens een hypnosesessie brengt de hypnotherapeut je in een diepe trance. Je geest ontspant zich en concentreert zich op je innerlijke gedachtewereld. Vele kwalen en verslavingen zijn het gevolg van een verkeerd denkpatroon in je onderbewuste. Onder hypnose is je onderbewustzijn heel toegankelijk voor beïnvloeding en voor nieuwe ideeën en overtuigingen. De hypnotherapeut beïnvloedt je onderbewustzijn zodanig dat vastgeroeste denkwijzen plaatsmaken voor nieuwe gedachtepatronen. Zo raak je stilaan van je kwalen en verslavingen af. Ervaringen met hypnotherapie leren dat stoppen met roken, het overwinnen van angsten en het bedwingen van een eetverslaving allemaal mogelijk zijn onder hypnose.

Ik zoek hulp bij....
Hypnotherapie ervaringen van verstokte rokers

Hypnotherapie ervaringen van verstokte rokers

De ervaringen met hypnotherapie van voormalige verstokte rokers zijn heel erg positief. Mensen met een vroegere rookverslaving gaven aan dat de behandeling in 93% van de gevallen effectief was. Personen die 40 tot 50 jaar gerookt hadden en al diverse pogingen hadden ondernomen om te stoppen met roken, bleken door hypnotherapie hun trek in een sigaret te verliezen. Velen gingen met heel veel scepsis en wantrouwen naar een hypnotherapeut, maar kwamen erg tevreden terug thuis.

Meer ervaringen stoppen met roken
Ervaringen hypnose bij afvallen en virtuele maagband

Ervaringen hypnose bij afvallen en virtuele maagband

Ongeveer de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht. Bij velen is overmatig eten een obsessie, zeker wanneer ze zich wat ‘down’ voelen. Onder hypnose oefent de hypnotherapeut een zodanige invloed op je onderbewustzijn uit, dat je niet meer automatisch aan eten denkt wanneer je niet goed in je vel zit. Het is zelfs mogelijk om onder hypnose een ‘virtuele maagband’ te laten ‘plaatsen’, zodat je onderbewustzijn ervan overtuigd raakt dat er bij jou werkelijk een maagband werd aangebracht. Volgens getuigenissen en ervaringen met hypnotherapie is afvallen met behulp van hypnose voor 92% effectief. Na het ‘aanbrengen’ van een ‘virtuele maagband’ vielen cliënten gemiddeld 2 kilogram af in de eerste week en daarna nog gemiddeld 1 kilogram per week. Ook personen die te kampen hadden met angsten, burn-out, depressie enzovoorts, spreken vol lof over hun ervaringen met hypnose en hypnotherapie.

Meer ervaringen over afslanken

Ervaringen hypnotherapie bij Hypnose Zorg Nederland

Wens je meer te weten over hypnotherapie ervaringen van cliënten over heel het land? Hypnose Zorg Nederland verschaft je alle informatie over de mogelijkheden en de succesvolle resultaten van hypnotherapie. Blijf niet zitten met je klachten en problemen! Schakel de hulp in van een ervaren hypnotherapeut. De weldadige kracht van hypnose is immers voor iedereen toegankelijk.

whatsapp-chat button